• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Wil je na het lezen van deze beoordelingen meer weten over het regelen van een uitvaart en heb jij of je overleden dierbare geen verzekering? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn bij DELA. We verzorgen ook voor jou graag een afscheid dat geheel aan je wensen voldoet.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Mooie en respectvolle uitvaart Er was een goede communicatie , alle mensen die meewerkte waren zeer respectvol en alles verliep naar wens
Datum plaatsing: 2018-04-20
Rated 5 van de 5 door uit Waardig en mooi afscheid Ontzettende kundige en erg meelevende mensen, Komen met goede bruikbare suggesties
Datum plaatsing: 2018-04-20
Rated 5 van de 5 door uit Zeer waardig afscheid Alles wat betreft de uitvaart zeer goed geregeld, ban begin tot het einde
Datum plaatsing: 2018-04-20
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en waardig afscheid. Goed en fijn dat mijn naasten die aanwezig waren er ook bij werden betrokken. Daardoor heb ik het vol kunnen houden. Ik ben zelf ook ongeneeslijk ziek.
Datum plaatsing: 2018-04-20
Rated 5 van de 5 door uit Een waardig en mooi afscheid. Vanaf het eerste moment dat Willem, medewerker van Dela, bij ons binnenkwam tot het laatste moment waarop hij ons uitgeleide deed bij het crematorium te Rosmalen heeft hij ons op een fantastische manier begeleid. Alle zorg die wij nodig hadden werd geboden.Dat gaf een goed gevoel ondanks de aanleiding. De uitvaart op zich was prachtig. Kortom kan worden gezegd dat Dela het fantastisch heeft gedaan.
Datum plaatsing: 2018-04-20
Rated 5 van de 5 door uit afscheid overlijden vader zorg was erg goed en het gebeuren rondom het overlijden is kundig en goed afgehandeld, zeer tevreden.
Datum plaatsing: 2018-04-18
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid. Vriendelijk personeel en alles heel netjes verzorgd!
Datum plaatsing: 2018-04-18
Rated 5 van de 5 door uit Alles netjes geregeld en een mooi afscheid Alle producten aanwezig met uitstekende begeleiding voor alle producten zoals, dienst in elkaar zetten, drukker, digitale foto's, mortuarium, en elles erom heen. Deze mensen zijn op een goede manier betrokken.
Datum plaatsing: 2018-04-18
  • y_2018, m_4, d_22, h_10
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1784
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 8ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.