• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Wil je na het lezen van deze beoordelingen meer weten over het regelen van een uitvaart en heb jij of je overleden dierbare geen verzekering? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn bij DELA. We verzorgen ook voor jou graag een afscheid dat geheel aan je wensen voldoet.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Sfeervol en betrokken In een moeilijke periode die al lang duurde is het verwachte einde toch nog als onwerkelijk binnengekomen. Echter de aanpak van de uitvaartverzorger was voor mij en mijn inmiddels overleden partner, maar ook voor de familie die bij het afscheid aanwezig was, goed en met aandacht vooraf en ook na de dienst.
Datum plaatsing: 2018-08-18
Rated 5 van de 5 door uit Ons afscheid. Wij hebben afscheid kunnen nemen in een crematorium naar onze wens en op onze eigen manier, Wij konden onze lieve overledene thuis laten tot aan de crematie, ondanks de hittegolf. Deze herinneringen zijn ons tot grote steun !
Datum plaatsing: 2018-08-17
Rated 4 van de 5 door uit goed en verzorging goed georganiseerd en passende begeleiding etc bedankt hiervoor
Datum plaatsing: 2018-08-17
Rated 5 van de 5 door uit Alles zo wij het wilde lieve uitvaartleider Van het ophalen tot aan de koffie kamer alles goed
Datum plaatsing: 2018-08-16
Rated 4 van de 5 door uit Warm afscheid Beide uitvaartverzorgers zowel Astrid als Christian hebben het afscheid van mijn man met veel betrokkenheid geleid. Het was voor ons een verdrietig maar harverwarmend afscheid. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Dank voor deze mooie herrinnering.
Datum plaatsing: 2018-08-15
Rated 5 van de 5 door uit Prachtige herinnering De gehele plechtigheid en alles er omheen heeft bij ons een erg goed gevoel achtergelaten. Een mooie herinnering, mede dankzij veel belangstelling en de ruimte die we hebben gekregen om een passende eigen invulling aan de ceremonie te geven. En niet te vergeten een bijzonder fijne uitvaartverzorgster.
Datum plaatsing: 2018-08-15
Rated 5 van de 5 door uit Waardig en mooi afscheid Wij zijn heel correct behandeld. Een heel fijn gevoel overgehouden.
Datum plaatsing: 2018-08-15
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en waardig afscheid De uitvaart is geheel volgens mijn wensen verlopen dankzij de professionaliteit en inlevingsvermogen van de uitvaartverzorger.
Datum plaatsing: 2018-08-15
  • y_2018, m_8, d_20, h_24
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2143
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.