• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen een service of dienst ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Wil je na het lezen van deze beoordelingen meer weten over het regelen van een uitvaart bij DELA, ook als jij of je overleden dierbare geen verzekering hebt? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn. We verzorgen ook voor jou graag een afscheid dat geheel aan je wensen voldoet.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit fijn afscheid De uitvaart van onze vader is heel mooi verlopen. Alles wat ineens op je afkomt werd heel soepel geregeld door de uitvaartondernemer. De prettige samenwerking is zeker een troost tijdens deze verdrietige dagen.
Datum plaatsing: 2018-01-07
Rated 4 van de 5 door uit De crmatie is geworden zoals wij het wilden hebben Snelle actie, inspelen op wijzigingen. Vriendelijk
Datum plaatsing: 2018-01-02
Rated 1 van de 5 door uit zakelijke en slechte afhandeling Zeer zakelijke en slordige afhandeling. Weinig empathie. Moest zelf diverse dingen rond de begrafenis in de gaten houden en regelen. De eerste begrafenis onderneemster had zelf geen tijd om de uitvaart te begeleiden Uiteindelijk een andere begrafenis ondernemer gekregen na klachten, deze heeft zijn uiterste best gedaan het nog zoveel mogelijk goed te maken.
Datum plaatsing: 2017-12-31
Rated 5 van de 5 door uit Perfectie is waarnaar men streeft Onze uitvaartverzorger heeft ons deskundig, daadkrachtig en met alle sympathie bijgestaan om alle besluiten op de juiste wijze te nemen, welke nodig zijn om een mooie uitvaart van een dierbaar familielid te verzorgen
Datum plaatsing: 2017-12-31
Rated 5 van de 5 door uit Top geregelde uitvaart We hebben de regie totaal in eigen handen gehad qua draaiboek,muziek, kaarten. Dit was zo fijn. We kregen aan alle kanten complimenten en er werd ook gevraagd wie de uitvaart verzorger was. Dus ook complimenten aan de DELA.
Datum plaatsing: 2017-12-31
Rated 5 van de 5 door uit Een waardig afscheid Mede dankzij de DELA en haar personeel een waardig afscheid kunnen nemen van mijn vader.
Datum plaatsing: 2017-12-30
Rated 5 van de 5 door uit een waardig en persoonlijk afscheid Alle lof voor de uitvaartverzorgers van DELA die ons vlot door alle noodzakelijke regelwerk rond de uitvaart heenloodsten, en in de uitvaartplechtigheid alle ruimte lieten voor een waardig en persoonlijk afscheid.
Datum plaatsing: 2017-12-29
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid!! Wij wilde zelf het overleden familielid verzorgen na het overlijden, hierin word je super goed begeleid zodat je op een speciale manier afscheid kjnt nemen. Ook zijn we super geholpen door de uitvaartverzorger, wij zijn blij met de Dela!!!
Datum plaatsing: 2017-12-29
  • y_2018, m_1, d_17, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.6
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1670
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.