DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen een service of dienst ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Chat met onze medewerkers

Rated 4 van de 5 door uit afscheid zoals we hadden gewild mooi afscheid,alles word goed uitgelegd en er worden goede voorstellen gedaan. In ons geval was een uur eigenlijk net te kort, maar dit is een probleem ivm de drukte in het crematorium
Datum plaatsing: 2017-03-22
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid en goed verzorgt uitstekent dela verdient een 10 +medewerkers weten waar ze mee bezig zijn
Datum plaatsing: 2017-03-22
Rated 4 van de 5 door uit Persoonlijke uitvaart Hele fijne uitvaart met alle ruimte voor onze persoonlijke wensen. Zeer kundige,vriendelijke en meedenkende medewerkers. Kijken er met een heel goed gevoel op terug.
Datum plaatsing: 2017-03-22
Rated 3 van de 5 door uit Onverwachtte kosten bij uitvaart Helaas kwamen wij voor hoge kosten te staan terwijl mijn man al 62 jaar lid van de dela is. Het pakket was bij lange na niet toereikend. Op de dela site staan allerlei kisten. Je krijgt echter alleen een basis kist. Als je een andere kist wil krijg je maar 83 euro vergoed. Ook staat er nergens dat je alleen 75 rouwbrieven vergoed krijgt. Als je kaarten wilt krijg je er maar 55 de rest moet je bij betalen. Volg autos zijn uit het pakket gehaald. Het bedrag dat vrij besteedbaar is is maar 603 euro. Mijn man had zijn uitvaart helemaal zelf voorbereid. Helaas hebben wij niet aan zijn wensen kunnen voldoen omdat dit financieel niet haalbaar was. Dele dekt bij lange na de uitvaartkosten niet ook al heb je je hele leven betaald!!
Datum plaatsing: 2017-03-21
Rated 5 van de 5 door uit Een mooi afscheid. Dela toonde begrip op een zo verdrietig moment en gaf ons de uitvaart welke wij voor ogen hadden.
Datum plaatsing: 2017-03-21
Rated 4 van de 5 door uit prima geregeld de uitvaart was prima geregeld, alleen de meerprijs voor dank kaartjes ,€2,25 per kaartje foto kwaliteit vind ik wel erg hoog.
Datum plaatsing: 2017-03-21
Rated 4 van de 5 door uit Een waardig afscheid Na het overlijden van mijn man en onze vader. Zijn wij goed begeleid door de medewerkster van Dela. De condoleance en uitvaart waren netjes verzorgd. Dit heeft ons gesteund in ons verdriet
Datum plaatsing: 2017-03-21
Rated 5 van de 5 door uit overweldigd door de goede zorg Voor het eerst met dela in aanraking gekomen i.v.m overlijden van onze vader/schoonvader,wat ik echt bij andere uitvaartondernemingen miste,hebben we hier allemaal gevonden.Wat een respect en wat een goede zorg en ook die nabestaandezorg...grandioos !!! Hierdoor stappen wij over naar dela,want ook wij willen graag dat respect en die goede zorg ontvangen.Dela weet waar het nog echt om draait !
Datum plaatsing: 2017-03-20
  • y_2017, m_3, d_24, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1026
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT