DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen een service of dienst ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Goed geregeld Er wordt tijd voor je genomen en meegedracht, de afwikkeling is vlot en de uitvaart was prachtig verzorgd en aan alle wensen was voldaan
Datum plaatsing: 2017-04-16
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid..! Heel bezonder.! wij zijn heel erg tevreden over de uitvaart geweest..Heel hartelijk dank...Names de Familie......!
Datum plaatsing: 2017-04-13
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid Tijdens deze verdrietige dagen waren het vooral de mensen van Dela - en onze uitvaartverzorger in het bijzonder- waar we veel steun aan hebben gehad. Dank voor het medeleven en de professionele begeleiding!
Datum plaatsing: 2017-04-13
Rated 4 van de 5 door uit Goed gevoel Van moment net na overlijden tot en met de uitvaart zijn de mensen van Dela erg betrokken, vriendelijk en inlevend. Helder en duidelijk in het communiceren en buitengewoon correct en 'menselijk'. Heel prettige ervaring
Datum plaatsing: 2017-04-12
Rated 5 van de 5 door uit goede verzorging goede afspraken, betrokkenheid en mogelijkheid tot eigen regie in ruimere zin.
Datum plaatsing: 2017-04-12
Rated 5 van de 5 door uit persoonlijke benadering van onze begeleider Persoonlijke begeleiding was gewoon super.Prettige samenwerking.
Datum plaatsing: 2017-04-12
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid van mijn prinsesje Supper goed geregelt met veel zorg en respect ik zou het iedereen aan raden.
Datum plaatsing: 2017-04-11
Rated 5 van de 5 door uit Het was prachtig Prima.heel rust gevend.netjes en goed verzorgt Heel goed
Datum plaatsing: 2017-04-11
  • y_2017, m_4, d_22, h_3
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1077
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT