DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen een service of dienst ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Alles goed geregeld; mooie persoonlijke ceremonie De uitvaartverzorger en -begeleider namen alle tijd om de crematie van mijn vader tot in het kleinste detail goed te regelen, vanaf het respectvol ophalen van mijn overleden vader tot en met de mooie afscheidsceremonie. Ook geeft Dela hulp bij alle administratie na komt kijken na het overlijden. Allemaal vriendelijke en kundige medewerkers.
Datum plaatsing: 2017-05-17
Rated 5 van de 5 door uit In een woord FANTASTISCH. Fantastisch geregeld en tot in de puntjes verzorgd. Een zeer goede organisatie die weet wat zij beloven voeren ze uit.
Datum plaatsing: 2017-05-17
Rated 5 van de 5 door uit Crematie-uitvaart 2dgn later (ivm fam) Naar tevredenheid verlopen en in afwachting van de bedankkaarten
Datum plaatsing: 2017-05-16
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Ze denken mee voelen mee en spelen op de wensen in van de nabestaande . En dat bedoel ik voor de uitvaartverzorger en alles er om heen hoe je een afscheid en dienst mooi kunt laten verlopen voor een rustig en vrede vol laatste groet . Wij hebben fijne herinderingen aan deze uitvaart verzekering . Dank je wel
Datum plaatsing: 2017-05-16
Rated 5 van de 5 door uit Dankbaar Over de uitvaart en de medewerkster van Dela is bij ons een heel goed gevoel achtergebleven.
Datum plaatsing: 2017-05-16
Rated 5 van de 5 door uit Waardevol afscheid Op een hele fijne, warme wijze begeleid door medewerkers van Dela, we kijken met een goed gevoel terug op deze moeilijke periode. Hartelijk dank voor jullie fijne begeleiding
Datum plaatsing: 2017-05-16
Rated 5 van de 5 door uit Mooie uitvaart Alles was goed geregeld en er werd meegedacht hoe het het mooist gedaan kon worden
Datum plaatsing: 2017-05-16
Rated 5 van de 5 door uit Eerbiedwaardig afscheid Het was een hele mooie en respectvolle ervaring alhoewel ook intens verdrietig
Datum plaatsing: 2017-05-16
  • y_2017, m_5, d_19, h_4
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1168
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT