• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen een service of dienst ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Een liefdevolle herinnering Goede begeleiding en verzorging tegemoet komen aan je wensen ,meedenken en ook tijdens en na de uitvaart een goed contact
Datum plaatsing: 2017-08-15
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid Gijs kwam bij ons binnen en dit voelde meteen prettig. Hij denkt mee en geeft goed adviezen en dit alles met een persoonlijke touch .Ook Peter die het levensverhaal vertelde , was erg geduldig en naam ruim de tijd om naar onze verhalen te luisteren. En hier een mooi verhaal van te schrijven. Dit hebben wij als prettig en warm ervaren.
Datum plaatsing: 2017-08-15
Rated 4 van de 5 door uit Dank voor alles! We hebben zowel de verzorgers die papa kwamen ophalen, als de begeleiding als Top ervaren! Wat een lieve en betrokken mensen. Ze zijn open, eerlijk en oprecht betrokken. We voelden ons meteen vertrouwt met hen, waardoor we een heel mooi afscheid hebben kunnen nemen.
Datum plaatsing: 2017-08-15
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Veel ondersteuning en top verzorging van de overledene. Goede begeleiding
Datum plaatsing: 2017-08-15
Rated 5 van de 5 door uit Liever niet maar heel fijn In 13 maanden tijd helaas drie keer afscheid van een geliefde moeten nemen. En iedere keer een heel fijn contact met de Dela medewerkers. Erg meelevend, meedenkend en heel erg lief. Zij verdienen allemaal een hele mooie grote bos bloemen voor het werk dat ze doen in een hele moeilijke tijd.
Datum plaatsing: 2017-08-14
Rated 5 van de 5 door uit het was een heel mooi afscheid het was tot in de puntjes verzorgd ook de avond van afscheid nemen
Datum plaatsing: 2017-08-14
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig gewoon Zoals voorheen vermeld beveel ik iedereen de Dela aan. Super gewoon. Ondanks alle verdriet die je hebt, word je zo goed begeleid.
Datum plaatsing: 2017-08-14
Rated 4 van de 5 door uit mooi afscheid Degene, die de uitvaart begeleid heeft dit goed gedaan
Datum plaatsing: 2017-08-14
  • y_2017, m_8, d_18, h_7
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1372
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT