• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Wil je na het lezen van deze beoordelingen meer weten over het regelen van een uitvaart en heb jij of je overleden dierbare geen verzekering? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn bij DELA. We verzorgen ook voor jou graag een afscheid dat geheel aan je wensen voldoet.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Actief betrokken De medewerkers dachten mee. Hielden zich aan de afspraken. Uitvaartverzorgercorrecte persoonlijkheid en betrokken.
Datum plaatsing: 2018-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Steun in moeilijke tijden We hebben de uitvaartverzorging als zeer prettig ervaren. Deskundige uitvaartverzorger die met je meedenkt en er voor zorgt dat je geen detail over het hoofd ziet en je veel werk uit handen neemt in een periode vol verdriet en emoties. Dat is precies wat je op zo'n moment nodig hebt.
Datum plaatsing: 2018-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Menswaardig afscheid Alle wensen van ons nabestaanden en de overledene zijn nagekomen.
Datum plaatsing: 2018-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid volgens persoonlijke wensen DELA medewerkers gaan respectvol met familie en overledene
Datum plaatsing: 2018-10-17
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid We zijn als familie heel goed begeleid en er werd regelmatig gebeld of alles naar wens verliep. Ook na de begrafenis is er nog contact geweest of we tevreden waren.
Datum plaatsing: 2018-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid van 'n dierbare broer. zorgvuldig,met respect voor overledene en nabestaanden.
Datum plaatsing: 2018-10-16
Rated 4 van de 5 door uit een warm afscheid het was een mooi afscheid, een heel fijn team dat ons begleiden
Datum plaatsing: 2018-10-16
Rated 5 van de 5 door uit Een afscheid als mooie herinnering! Een zeer op de overledene en direct betrokkenen afgestemde presentatie van de komende uitvaart. Tot in de puntjes alles grondig besproken en veel werk uit handen genomen.
Datum plaatsing: 2018-10-16
  • y_2018, m_10, d_19, h_1
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2319
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 8ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.