• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen een service of dienst ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid De uitvaart was tot in de puntjes verzorgt. Velen mensen hadden hun complimenten gegeven. Alles werd met liefde en respect gedaan. Het gaf zoveel troost voor ons als familie hoe wij begeleid werden toen de vrouw van mijn vader overleed., Mijn gezin is ook verzekerd bij DELA en dat geeft mij een veilig gevoel. Voor mij was dit de eerste keer dat ik intensief contact had met DELA. Ik weet dat wij in uitstekende handen zullen zijn.
Datum plaatsing: 2017-06-21
Rated 5 van de 5 door uit fijn contact en mooie afscheidsdienst. Zeer goed contact en in goed overleg is alles zonder zorgen voor ons verlopen.Onze dank hier voor.
Datum plaatsing: 2017-06-20
Rated 5 van de 5 door uit zeer verzorgd afscheid,zoals wij het in gedachten We werden heel vriendelijk geholpen,overal werd aan gedacht. Afspraken werden nagekomen.
Datum plaatsing: 2017-06-20
Rated 4 van de 5 door uit Verbindend afscheid nemen De uitvaart hebben wij als heel warm en persoonlijk ervaren. De warmte en verbindingen met mensen zijn waardevol om er mooi op terug te kijken en het een plek te geven in ons hart!
Datum plaatsing: 2017-06-20
Rated 5 van de 5 door uit Ingetogen, rustig, mooi afscheid Dankzij de medewerker van de Dela, die ons nagenoeg al het werk uit handen heeft genomen door ervaring, vakkennis en inlevingsvermogen hebben wij een prachtig gedachte aan deze moeilijke tijd.
Datum plaatsing: 2017-06-20
Rated 5 van de 5 door uit Goed verzorgd !! Vol vertrouwen , maar wel afwachtend of alles goed zou verlopen !!
Datum plaatsing: 2017-06-20
Rated 5 van de 5 door uit De achtbaan is een rechte weg geworden door Dela Je hebt niet de tijd/rust/gevoel om goed na te denken. Medewerkers weten hier perfect mee om te gaan. Waarschuwen voor valkuilen en geven tips over hoe je jouw gevoel goed in de crematie kunt uitdragen.
Datum plaatsing: 2017-06-19
Rated 5 van de 5 door uit Bijzonder afscheid Ondanks deze moeilijke periode hebben wij dit afscheid als fijn ervaren met dank aan die lieve zorgzame medewerkers.
Datum plaatsing: 2017-06-19
  • y_2017, m_6, d_23, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1247
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • REVIEWS, PRODUCT