• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Wil je na het lezen van deze beoordelingen meer weten over het regelen van een uitvaart en heb jij of je overleden dierbare geen verzekering? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn bij DELA. We verzorgen ook voor jou graag een afscheid dat geheel aan je wensen voldoet.

Chat met onze medewerkers

Rated 4 van de 5 door uit crematie Een hartelijk woord van dank aan iedereen en speciaal aan degene die de crematie voor mij zo mooi heeft geschreven en verwoord
Datum plaatsing: 2018-06-16
Rated 4 van de 5 door uit een waardig en mooi afscheid van een dierbare Vanaf het eerste contact tot het verlaten van de aula was er respect, toewijding en aandacht voor alle aspecten van deze uitvaart. Tot in de puntjes verzorgd, wij hebben er als kinderen een heel goed gevoel van over gehouden, het was een waardig afscheid.
Datum plaatsing: 2018-06-15
Rated 5 van de 5 door uit Hulp bij een verdrietige situatie. De verzorging bij de afscheidsdienst was geweldig. Wat we wilden doen werd door Dela helemaal nagekeken of het paste binnen de tijd die voor een dienst geldt. Muziek werd netjes ingepast tussen het gesproken word.
Datum plaatsing: 2018-06-15
Rated 4 van de 5 door uit afscheid Bij het afscheid van mijn vader heb ik de gang van zaken door de Dela als zeer prettig ervaren.
Datum plaatsing: 2018-06-15
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid Van A tot Z een superbegleiding door Jeffrey,zeer dankbaar voor.
Datum plaatsing: 2018-06-15
Rated 5 van de 5 door uit Bedankt voor de mooie uitvaart van mijn Broer Ik wil op de eerste plaats Maddy en de mensen van uitvsaartcentrum de Rompertsebaan in den Bosch bedanken voor de zorg van het Overleden van mijn broer . Jullie hebben ons gewellig gesteund in deze moeilijke tijd .mensen BEDANKT
Datum plaatsing: 2018-06-14
Rated 5 van de 5 door uit wij zijn zeer tevreden over de uitvaart wij zijn zeer tevreden over de uitvaart, alles was prima geregeld
Datum plaatsing: 2018-06-14
Rated 5 van de 5 door uit eervol en liefdevol afscheid van mijn schoonmo De mensen van de dela hebben mijn schoonmoeder met zeer veel respect behandelt van het op halen tot begeleiding bij de dienst of papier werk eromheen. Wij hebben dit als zeer heel fijn ervaren . Voor onze verwerking was dit in een woord kippenvel .
Datum plaatsing: 2018-06-14
  • y_2018, m_6, d_19, h_4
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1962
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.