• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen een service of dienst ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Chat met onze medewerkers

Rated 5 van de 5 door uit Crematie Dela doet wat je van een uitvaartorganisatie mag verwachten. Vriendelijk, behulpzaam, accuraat, meedenkend en eerlijk.
Datum plaatsing: 2017-10-20
Rated 5 van de 5 door uit goeie begeleiding De fam. Voelde zich enorm aangesterk door de klantvriendelijkheid en waarme ondersteuning die het personeel van Dela betrokken bij de uitvaart bood.
Datum plaatsing: 2017-10-20
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid gehad en veel zorgen weggenomen Zijn een steun geweest bij alles mede daardoor is het een mooi afscheid geworden iedereen sprak erover
Datum plaatsing: 2017-10-20
Rated 5 van de 5 door uit Niet onverwacht naar toch vreselijk! Alleen maar complimenten voor de vlotte en vakkundige begeleiding door de medewerkers van Dela. Vakwerk. Ook belangrijke uitingen zoals drukwerk en foto’s waren uitstekend. Klein punt van aandacht. De gebruikte bedankkaartjes zijn kennelijk foto’s die aan de binnenzijde bedrukt zijn. Het vervelende is dat deze kaartjes van zichzelf een rare vorm aannemen die Niet kan worden gecorrigeerd.
Datum plaatsing: 2017-10-20
Rated 4 van de 5 door uit prima je weet precies waar je aan toe bent als de medewerker van Dela weer vertrekt.
Datum plaatsing: 2017-10-18
Rated 5 van de 5 door uit het verwachte afschijt alles is verlopen zoals ik en mijn overleden vrouw het zouden gewild hebben
Datum plaatsing: 2017-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Mooie uitvaart Was een hele mooie uitvaart precies zoals mijn vriend Wilde we hadden ook een hele goede begeleiding
Datum plaatsing: 2017-10-17
Rated 4 van de 5 door uit Mooi afscheid Goed contact met de uitvaartverzorgster. Goede voorlichting en alternatieven . De uitvaart verliep volgens wens en werd goed geleid en begeleid door de uitvaartverzorgster.
Datum plaatsing: 2017-10-16
  • y_2017, m_10, d_21, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1510
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT