• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Checklist nalatenschap

Met de checklist nalatenschap krijg je een overzicht van alle praktische zaken die geregeld moeten worden. Zo weet je zeker dat je alles goed hebt afgewikkeld.

Wat moet je regelen na de uitvaart van een dierbare?

In deze video gaat Wout de straat op om mensen te vragen wat zij hebben moeten regelen na het overlijden van een dierbare. Allen zijn het er over eens dat het een zware klus is. Van het praktisch leegruimen van een huis tot aan de erfenis die afgehandeld moet worden. Bekijk de video en zie wat Nederlanders allemaal hebben moeten regelen na het overlijden van een dierbare.

Ken je ons online wensenboekje al? Je kunt eenvoudig aangeven hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag welke zaken er moeten worden geregeld. Wil je weten hoe je je uitvaartwensen kunt verzekeren? Bekijk dan de mogelijkheden van de uitvaartverzekering van DELA.

Download de handige checklist

Na het overlijden van een dierbare komen er, naast emoties, ook veel praktische zaken kijken. Wij hebben een handige checklist gemaakt. Deze geeft een goed overzicht van alle praktische zaken die geregeld moeten worden en helpt je alles zo goed mogelijk af te wikkelen.

Op straat gevraagd

Reporter Wout gaat regelmatig voor DELA op pad. Hij bespreekt uiteenlopende onderwerpen met mensen die hij onderweg tegenkomt. Onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens van afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk? Bekijk meer video’s hier.