• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een uitvaartlocatie kiezen

U wilt een prettig gevoel hebben bij het afscheid. Licht en sfeer zijn een grote bepalende factor. Neemt u dus ook even de tijd om een uitvaartlocatie te kiezen die bij u of de overledene past. Misschien vindt u een museum of een café de perfecte plek om afscheid te nemen. Maar een traditionele locatie als uitvaartcentrum of de aula van het crematorium kan natuurlijk ook. DELA biedt locaties in heel Nederland. 

Vestigingen van DELA in heel Nederland

DELA bij u in de regio

Coöperatie DELA heeft vestigingen in heel Nederland. Kijkt u eens waar wij zitten bij u in de buurt. U bent bij onze uitvaartcentra en crematoria altijd van harte welkom voor een rondleiding.

Warme, huiselijke sfeer

U kunt bij ons in een moderne, huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Wij organiseren een uitvaart naar uw wens. Onze rouwkamers en aula’s zijn voorzien van warme kleuren en ingericht met comfortabele meubels. Voor en na de afscheidsbijeenkomst kunt u met familie en vrienden in de ontmoetingsruimte bij elkaar komen. Onze locaties bieden een gevarieerd assortiment aan eten en drinken aan. Bekijk onze ruime cateringmogelijkheden.

24-uurskamer

Veel vestigingen hebben 24-uurskamers. U krijgt dan een eigen sleutel van de rouwkamer. U kunt dan aanwezig zijn bij uw dierbare wanneer u dat wilt. Lees meer informatie over een 24-uurskamer.

Kom gerust een kijkje nemen

Coöperatie DELA heeft vestigingen in heel Nederland. Meer weten over de locaties? Zoek hier naar een DELA-vestiging bij u in de buurt. U bent van harte welkom voor een rondleiding.

Lees meer over de locatie bij u in de regio


  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Chat met onze medewerkers