Uitvaart regelen in omgeving Amsterdam

  • 98% van de nabestaanden beveelt ons aan
  • Altijd een heldere kostenopgave vooraf aan de uitvaart
  • Al 85 jaar de uitvaartspecialist van Nederland

Een uitvaart regelen in Amsterdam en omgeving

Als je de begrafenis of crematie van een dierbare regelt, komt er een hoop op je af. In korte tijd krijg je veel informatie en sta je voor verschillende keuzes. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze uitvaartspecialisten komen allemaal uit de regio. Ze ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Voor, tijdens en na het afscheid staan ze voor je klaar om je te helpen bij het regelen van een uitvaart in Amsterdam en plaatsen in de buurt zoals Amstelveen, Diemen en Duivendrecht.

Wil je meer informatie over het regelen van een uitvaart bij jou in de buurt? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij een van onze uitvaartondernemingen in de regio Amsterdam. 

Maak een afspraak

Direct regelen?

Meteen een uitvaart regelen? Gecondoleerd met je verlies. Wij staan voor je klaar. Je kunt ons 24 uur per dag bellen op 020 895 11 27. Je krijgt meteen een ervaren uitvaartspecialist aan de lijn.

Uitvaartverzorgers in Amsterdam en omstreken

Zodra je ons belt, staat er een team van uitvaartspecialisten voor je klaar. Frank, Marlon, Emile of een van onze andere lokale uitvaartverzorgers komt bij je thuis om de wensen te bespreken. Zij helpen je bij het maken van keuzes en het regelen van de uitvaart in Amsterdam en omgeving. 

Ervaringen van nabestaanden

Mooi afscheid

'Medewerkers van DELA hebben ons allen uitstekend geholpen. Fijn eerste contact en goede begeleiding gedurende de hele voorbereiding en tijdens de dienst. Prima nazorg.'

Intiem afscheid. Fijn familie onder elkaar.

'Alles was goed geregeld. Zelf konden wij ons zonder zorgen op het afscheid richten.'

Fantastisch geregeld

'Alles perfect geregeld. Zeer transparant over kosten en uitvaartbegeleiding was fantastisch!'

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

Een uitvaart voor alle culturen en rituelen

Iedere cultuur en religie heeft eigen tradities en gebruiken die houvast geven en troost bieden. Op belangrijke momenten zoals bij een afscheid is het extra belangrijk dat deze naar wens worden uitgevoerd. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, wij helpen je bij het regelen van een uitvaart met persoonlijke, culturele of religieuze rituelen.

Inspiratiegids uitvaart

In onze inspiratiegids staan meer dan 100 originele idee├źn voor een afscheid. Benieuwd wat bij jou past?

Voordelen als DELA de uitvaart regelt

Coöperatie DELA is de grootste uitvaartverzorger van Nederland. Wij hebben vestigingen in heel het land en hierdoor staat er altijd een uitvaartverzorger uit de buurt voor je klaar. Met ruim 85 jaar ervaring hebben we alle kennis in huis om je te helpen bij het regelen van een mooie en persoonlijke begrafenis of crematie.

Ook na de uitvaart staan we voor je klaar met onze nabestaandenzorg. Door middel van praktische, financiële en administratieve hulp helpen we je de draad van het leven weer op te pakken. 

Een crematie of begrafenis regelen in Amsterdam en omgeving

Wil je meer weten over het regelen van een begrafenis of crematie in Amsterdam of omliggende plaatsen in de buurt zoals Amstelveen, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Duivendrecht, Driemond, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Schellingwoude, Zunderdorp of Ruigoord?

Wij staan voor je klaar. Ons betrokken team van specialisten luistert naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. Vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt. De uitvaartverzorger regelt het afscheid zoals jij dat wilt, met veel ruimte voor herinneringen. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Maak een afspraak