• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Mijn uitvaartwensen vastleggen

Heb je voor je crematie of begrafenis specifieke wensen? Noteer deze dan nu alvast. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor je nabestaanden. Het neemt hen zorgen uit handen en maakt het afscheid nog persoonlijker.

Kort na een overlijden moeten nabestaanden veel belangrijke keuzes maken om te zorgen voor een afscheid dat past bij de overleden dierbare. Je kunt jouw nabestaanden helpen in deze emotionele periode door nu alvast op te schrijven hoe je jouw begrafenis of crematie voor je ziet. In ‘Mijn uitvaartwensen’ kun je heel overzichtelijk je wensen voor je uitvaart op een rij zetten in een digitaal wensenboekje. Hier kun je onder andere aangeven of je kiest voor een begrafenis of crematie, waar je het afscheid wilt houden, welk vervoer je wilt en welke muziek je wilt laten horen.

Bespreek je je crematie- of begrafenis wensen liever met een consulent van DELA, dan kan dat ook. De medewerker komt bij je thuis en neemt al je wensen met je door. Ook als je geen verzekering hebt, kun je je uitvaart door DELA laten verzorgen.

Je wensen voor je uitvaart vastleggen?

Voor je nabestaanden is het fijn als je persoonlijke wensen genoteerd staan. Wil je liever je wensen doornemen met een DELA-medewerker? Dan kan natuurlijk ook.

Lees meer

Uitvaarttrends en inspiratie

Iedere uitvaart is heel persoonlijk en daardoor sowieso uniek. Een begrafenis of crematie is daardoor ook nooit standaard. Op Pinterest inspireren we je graag met de laatste trends en wensen rondom een uitvaart.

Chat met onze medewerkers