• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Over de Zeven van je Leven: je meest persoonlijke muzieklijst

Waar kan ik de Zeven van je Leven aanmaken
Op dezevenvanjeleven.nl kan je de zeven liedjes van jouw leven bewaren. Je kunt hiervoor gebruik maken van Spotify. Het maakt daarvoor niet uit of je al een Spotify-account hebt. Je zoekt het nummer op waar je een bijzondere herinnering aan hebt, voegt een titel toe en eventueel een beschrijving van je herinnering. Ook kun je een foto toevoegen. Het nummer wordt vervolgens automatisch op je lijst geplaatst. Je muzieklijst kan alleen worden bewaard als je hier een account aanmaakt. Op het platform staat duidelijk uitgelegd hoe dit alles werkt.
Waarom komt DELA met dit initiatief?

Bij coöperatie DELA geloven we in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral in mooie momenten met elkaar. Muziek maakt van die mooie momenten levendige herinneringen. Mede daarom speelt muziek zo een belangrijke rol bij het afscheid: het laat zien hoe iemand bij leven was.

Met de Zeven van je Leven willen we mensen inspireren om via muziek de meest bijzondere herinneringen uit hun leven terug te halen en te bewaren. En, om ze vervolgens te delen met hun liefsten. Want hoe mooi is het om zo de meeste dierbare herinneringen opnieuw met elkaar te beleven – en samen nieuwe waardevolle momenten te maken?

Is deelname aan dit initiatief kosteloos?

Het vastleggen van de zeven liedjes van jouw leven op dezevenvanjeleven.nl is kosteloos.

Kan ik meedoen als ik jonger ben dan 18 jaar?
Ben je jonger dan 18 jaar en wil je de zeven liedjes van jouw leven bewaren op dezevenvanjeleven.nl? Dan moet je toestemming vragen aan je ouders/verzorgers voordat je je gegevens aan ons verstrekt.
Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Wil je je account laten verwijderen? Wij helpen je daar graag bij. Stuur een e-mail naar marketingcommunicatie@dela.org en wij zorgen ervoor dat je account wordt verwijderd.

Hoe werkt het Zeven van je Leven-vragenspel?

Met het online vragenspel willen we je inspireren om via muziek je meest bijzondere, mooie en soms ook verdrietige herinneringen te delen. Speel het spel samen met je vrienden, familie of collega’s. Beantwoord om de buurt een vraag, luister naar elkaars herinnering en bijbehorend liedje en leer elkaar zo nog beter kennen. Of speel het spel alleen en doe inspiratie op voor jouw Zeven van je Leven. Ga naar het vragenspel.

Welke voorwaarden gelden voor deelname?

Als je meedoet aan dit initiatief, dan maak je een persoonlijk account aan. Door het aanmaken van een account, kun je je muzieklijst altijd inzien en aanpassen. Het is belangrijk dat je weet hoe wij met je  persoonsgegevens omgaan. En dat je het eens bent met de voorwaarden die hieronder staan.
In deze voorwaarden praten we over ‘je account’. Daarmee bedoelen we de muzieklijst en/of geschreven tekst met of zonder foto die je via de website De Zeven van je Leven hebt gemaakt.

 1. Onder coöperatie DELA wordt verstaan de rechtspersoon DELA Coöperatie U.A. en/of hieraan verbonden vennootschappen binnen dezelfde groep.
 2. Voor dit initiatief werken we samen met LiveWall Group B.V.. Zij hebben voor ons de website ‘de Zeven van je Leven’ gebouwd en beheren namens ons jouw persoonsgegevens. Met LiveWall Group B.V. hebben we een wettelijk verplichte verwerkersovereenkomst afgesloten, zodat de verwerking van je persoonsgegevens conform de AVG richtlijnen en met voldoende veiligheidswaarborgen gebeurt.
 3. Deelname aan dit initiatief is kosteloos.
 4. Jonger dan 18 jaar en meedoen? Dan moet je toestemming vragen aan je ouders/verzorgers voor je je gegevens aan ons verstrekt.
 5. Je moet je persoonsgegevens altijd volledig en juist invullen. Het invullen van je geboortejaar is niet verplicht.
 6. Alleen jij kunt je account inzien, wijzigen en delen met anderen.
 7. Als je naar het redelijk oordeel van DELA misbruik maakt van het initiatief word je uitgesloten van deelname en je account wordt verwijderd.
 8. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je muzieklijst, teksten en/of beelden binnen je account. DELA kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 9. Wanneer de website niet juist functioneert op je computer, mobiele telefoon of een ander apparaat, dan is DELA daar niet verantwoordelijk voor.
 10. Je geeft DELA toestemming om je muzieklijst onbeperkt in (reclame)uitingen te gebruiken. Wij doen dit nooit in combinatie met je persoonlijke gegevens. Ook gebruiken wij je persoonlijke teksten en foto’s niet. Een voorbeeld van informatie die we wel gebruiken is: het nummer Roller Coaster van Danny Vera komt het vaakst voor in de Zeven van je Leven.
 11. Je vindt het goed dat wij je account met je muzieklijst bewaren. Dit doen wij tot het moment dat je zelf aangeeft dat we je account moeten verwijderen of als DELA zelf stopt met dit initiatief. Wil je je account laten verwijderen? Stuur dan een e-mail naar marketingcommunicatie@dela.org.
 12. DELA mag dezevenvanjeleven.nl eenzijdig wijzigen of beëindigen. Wanneer dit gebeurt, communiceert DELA dit op www.dela.nl en we zullen je hierover persoonlijk informeren op het door jou opgegeven e-mailadres van je account.
 13. Heb je een vraag, opmerking of klacht naar aanleiding van dit initiatief? Neem dan contact op met ons via marketingcommunicatie@dela.org.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden geen uitsluitsel bieden, neemt DELA een besluit.
Op deze gebruiksvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing.