• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

De uitvaartverzekering van DELA

Beste bezoeker van Yarden.nl

Welkom bij DELA! We helpen je graag verder aan een passende uitvaartverzekering. Begin met het invullen van de geboortedatum van de verzekerde. Bekijk vervolgens je persoonlijke berekening om te vergelijken hoeveel premie je bij welk pakket moet betalen en sluit eenvoudig direct een uitvaartverzekering naar wens af.

premie per maand
Bezig met berekenen

in diensten
Basis

Bezig met berekenen
Totale waarde
premie per maand
Bezig met berekenen

in diensten
Plus

Bezig met berekenen
Vrij te besteden:
3.000
Totale waarde
premie per maand
Bezig met berekenen

in diensten
Flexibel

Bezig met berekenen
Vrij te besteden (zelf bepalen):
Totale waarde
premie per maand
Bezig met berekenen

in
Geld

Bezig met berekenen
Vrij te besteden (zelf bepalen):
In dit pakket zitten geen basisdiensten. Je nabestaanden ontvangen een geldbedrag om zelf de uitvaart te regelen. 
Totaal verzekerd bedrag

Chat met onze medewerkers

Onze uitvaartverzekeringen vergelijken

Uitvaartverzekering in diensten

Een uitvaartverzekering in diensten noem je ook wel uitvaartverzekering in natura. Zo'n dienstenverzekering afsluiten doe je voor je nabestaanden. Onze uitvaartverzorger helpt je nabestaanden bij het maken van keuzes voor een uitvaart die bij jou past. Je kunt je uitvaartwensen ook nu al vastleggen voor later. Na de uitvaart helpt een van onze coöperatieconsulenten je nabestaanden de draad van het leven weer op te pakken. Zij helpen bij het regelen van praktische, financiële, juridische en administratieve dingen.

Als je de uitvaartverzekering in diensten afsluit, dan zijn de belangrijkste onderdelen van de uitvaart verzekerd. Hierin is veel mogelijk. Onze mensen helpen je nabestaanden van het allereerste moment tot na de uitvaart. We doen ons best om voor iedereen een persoonlijk afscheid te regelen met volop ruimte voor eigen wensen. Daarnaast is er een geldbedrag voor extra uitvaartwensen. Weet je nog niet goed wat je uitvaartwensen zijn? Dat is niet erg. Je kunt je uitvaartverzekering altijd aanpassen.

Lees meer over onze uitvaartverzekering in diensten

Uitvaartverzekering in geld

Wil je liever een geldbedrag verzekeren? Dan kun je de uitvaartverzekering in geld afsluiten. Hoe werkt het? Jouw nabestaanden krijgen geld waarmee zij een persoonlijke uitvaart kunnen regelen. Zij kiezen zelf of DELA of een andere uitvaartverzorger de uitvaart verzorgt. De geldverzekering is ook een verstandige keuze als je nu al weet dat je begrafenis of crematie in het buitenland zal zijn. Of als je nu al weet dat je de uitvaart door iemand anders dan DELA wilt laten verzorgen.

Lees meer over hoe de geldverzekering werkt

Uitvaartverzekeringen vergelijken met de verzekeringskaart

Met de verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars zie je in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Zo kun je simpel de uitvaartverzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Belangrijk is dat je dan dezelfde soort uitvaartverzekering met elkaar vergelijkt. Verzeker je je voor een pakket aan diensten met een aanvullend geldbedrag? Of alleen een geldbedrag? Belangrijk om goed inzichtelijk te hebben, voordat je een uitvaartverzekering afsluit.

Bekijk de verzekeringskaart van het DELA UitvaartPlan Diensten

Bekijk de verzekeringskaart van het DELA UitvaartPlan Geld

Zelf online je uitvaartverzekering afsluiten

Je uitvaartverzekering kun je zelf online afsluiten. Wij geven je daarbij geen advies. Dat betekent dat je zelf beoordeelt of de verzekering bij jou past. En wat de gevolgen zijn voor je financiële situatie.

Wil je weten welke uitvaartverzekering van DELA het beste bij jou past? Zet dan eerst jouw persoonlijke uitvaartwensen op een rij. Daarna vergelijk je op onze website de premie van de verschillende uitvaartverzekeringen die we hebben. Sluit daarna online de uitvaartverzekering van DELA af die het beste past bij jouw persoonlijke en financiële situatie.

Wil je na het lezen van de informatie op onze website toch advies? Neem dan contact op met een onafhankelijk financieel adviseur. Deze kies je zelf. Voor het advies betaal je advieskosten aan de adviseur.

Uitvaartverzekering afsluiten bij DELA

 • Vul je geboortedatum in
 • Voeg de mensen toe die je ook wilt verzekeren
 • Bereken de premie van je uitvaartverzekering in 1 minuut

Hoe werkt de uitvaartverzekering van DELA?

 • Met de uitvaartverzekering regelen wij een compleet verzorgde uitvaart of keren een geldbedrag uit.
 • Waardevast, het verzekerd bedrag stijgt mee als de uitvaartkosten stijgen.
 • Je verzekering pas je eenvoudig aan in Mijn DELA als je uitvaartwensen veranderen.
 • Onze collega's van de nabestaandenzorg helpen je nabestaanden na de uitvaart de om de draad van het leven weer op te pakken.
 • Je hebt allerlei ledenvoordelen zoals gratis hulp bij vragen over testament, voogdij, schenken, levenstestament, trouwen of samenwonen.

Premie uitvaartverzekering berekenen en vergelijken

Ben je benieuwd hoe we jouw premie voor een uitvaartverzekering berekenen? De premie die je gaat betalen hangt af van: 

 • De hoogte van het verzekerde bedrag
 • Je leeftijd
 • De looptijd van de verzekering
 • Je gezondheid

Bij het afsluiten stellen we vragen over je gezondheid. Dit kan invloed hebben op je premie. 

Je kunt ervoor kiezen om premie te betalen tot in het jaar dat je 65 wordt of tot aan je overlijden. Bij de eerste optie is de premie voor je uitvaartverzekering dan iets hoger, maar hoef je na je 65e geen premie meer te betalen. Uiteraard ben je dan wel verzekerd. 

Neem deze zaken mee als je uitvaartverzekeringen gaat vergelijken. Houd er ook rekening mee dat de premie ieder jaar kan stijgen door indexatie. Zo blijft de verzekering waardevast. Daarnaast kan de premie ook veranderen door onze premiemaatregel.