• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Weert

Uitvaartcentrum Weert ligt in de wijk Boshoven en is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw, een bekende locatie voor de inwoners van Weert. Ons kleine team wordt gekenmerkt door hun zorgvuldigheid en persoonlijke zorg.

Chat met onze medewerkers

DELA in Weert

Sint Odastraat 24
6002 BD Weert
Uitvaartcentrum

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Persoonlijke aandacht

Onze 24 uurskamer biedt de mogelijkheid om, net zoals thuis, op ieder gewenst moment bij de overleden dierbare te zijn. In de algemene huiskamer van ons uitvaartcentrum kunnen intieme afscheidsdiensten worden gehouden, tot ongeveer 25 personen. Nabestaanden krijgen dan de sleutel van de kamer zodat ze een overleden dierbare op elk gewenst moment kunnen bezoeken. Net zoals thuis. Ons kleine team kenmerkt zich door gastgerichtheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Uiteraard kunnen wij ook de catering verzorgen. 

Samen met nabestaanden vertalen wij de wensen naar een persoonlijk en uniek afscheid. 

Team uitvaartcentrum Weert