• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Groenlo

Uitvaartcentrum Groenlo ligt prachtig in het groen naast de Rooms Katholieke begraafplaats Groenlo. Deze ligging, samen met de warme uitstraling van ons pand, zorgen voor een besloten en rustige sfeer.
Onze locatie ligt centraal in Groenlo en is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en fiets.

Chat met onze medewerkers

Ventura DELA in Groenlo

Lichtenvoordseweg 58
7141 DZ Groenlo
Uitvaartcentrum

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze corona-informatiepagina.

We staan voor u klaar

Onze locatie bestaat uit twee gebouwen. In de sfeervolle setting van ons monumentale aulagebouw kunnen nabestaanden terecht voor een mooie dienst in klein gezelschap. Denk ook eens aan een ongedwongen samenzijn met naaste familie en vrienden op de avond voorafgaand aan de afscheidsdienst of na terugkomst van de begraafplaats. In onze aula is (zit)plaats voor circa 40 personen.
Horecawensen vullen we graag in overleg met de nabestaanden in.

24 uur bij elkaar zijn

In het tweede gebouw bevindt zich onze sfeervolle 24 uurskamer in huiskamerstijl. Hier kunnen families op elke gewenst tijdstip van de dag bij hun overleden dierbare zijn. Net zoals thuis.

We staan voor u klaar om het afscheid zo persoonlijk en mooi mogelijk te laten verlopen.

Team uitvaartcentrum Groenlo

Foto's van onze locatie