• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Valkenswaard

Ons uitvaartcentrum in Valkenswaard ligt tegen een mooi groen gebied aan, naast de oude begraafplaats. Bij de inrichting van het gebouw hebben we veel aandacht besteed aan een warme en huiselijke inrichting.

Chat met onze medewerkers

DELA in Valkenswaard

Rosheuvel 5
5554 HW Valkenswaard
Uitvaartcentrum

Uw wensen staan voorop

Uitvaartcentrum Valkenswaard is een kleinschalige locatie, waar persoonlijke aandacht voorop staat. We hebben vier rouwkamers, waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van een dierbare. Drie van onze rouwkamers kunnen ingezet worden als 24-uurskamer. Nabestaanden krijgen dan de sleutel van de kamer zodat ze een overleden dierbare op elk gewenst moment kunnen bezoeken. Net zoals thuis.

Ons kleine team kenmerkt zich door gastgerichtheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht.

Samen met nabestaanden vertalen wij de wensen naar een persoonlijk en uniek afscheid.

Team uitvaartcentrum Valkenswaard

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie