• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Arnhem

Uitvaartcentrum Arnhem heeft een landelijke uitstraling en ligt in de prachtig groene en rustige omgeving naast begrafenispark en crematorium Moscowa. Deze mooie omgeving is in veel van de ruimtes direct zichtbaar en draagt bij aan een natuurlijke en open sfeer. Een mooie plek om afscheid te nemen van uw dierbare.
Onze locatie is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en fiets.

Chat met onze medewerkers

DELA in Arnhem

Weg langs de begraafplaatsen 5
6815 AZ Arnhem
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor

Afscheid naar wens

Een dierbare 24 uur per dag kunnen bezoeken, een verzorging met familie, een speciale gelaatsverzorging, een prachtig vertrek in stoet, een afscheidsdienst of een hapje en drankje met familie en genodigden… Het is allemaal mogelijk. Wij staan voor u klaar om elk afscheid zo persoonlijk en mooi mogelijk te laten verlopen.

Afscheid in de aula of tuinkamer

In het uitvaartcentrum verzorgen we de overledene, kunnen nabestaanden afscheid nemen van een dierbare en organiseren we auladiensten en condoleances. We krijgen veel complimenten over onze tuinkamer, waar we plaats hebben voor ongeveer dertig personen. De perfecte locatie voor een koffietafel of intieme afscheidsdienst.

Lichtjesavond: herinneringen levend houden

Aan het einde van het jaar organiseren we vaak een herinneringsdienst en een lichtjesavond. We herinneren samen met nabestaanden de dierbaren die zij het jaar daarvoor zijn verloren. Deze bijeenkomsten worden door belangstellenden als zeer bijzonder en waardevol ervaren. We krijgen er dan ook hele positieve reacties op.

Team uitvaartcentrum Arnhem

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie