• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Amsterdam

  • Afscheidslocatie en uitvaartcentrum

  • Voor alle achtergronden, culturen en religies

  • Rouwkamers met 24-uurs toegang

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Amsterdam Zuidoost | afscheidslocatie en uitvaartcentrum

DELA Amsterdam Zuidoost beschikt over een afscheidslocatie en uitvaartcentrum voor alle achtergronden, culturen en religies. Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Amsterdam

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Amsterdam en omgeving.

DELA Amsterdam Zuidoost in beeld

Foto’s van de afscheidslocatie en het uitvaartcentrum

 

Goed om te weten

Kan ik DELA Amsterdam Zuidoost per openbaar vervoer bereiken?

Onze afscheidslocatie en uitvaartcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je vindt ons op loopafstand van station Bijlmer ArenA.

Kun je ook zonder DELA-verzekering in Amsterdam Zuidoost terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van afscheidslocatie en uitvaartcentrum Amsterdam Zuidoost, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van DELA Amsterdam Zuidoost?

Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur.

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar.

Wat zijn de kosten van de afscheidslocatie, het uitvaartcentrum en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van de afscheidslocatie, het uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Uitvaartcentrum

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

DELA Amsterdam Zuidoost - afscheidslocatie en uitvaartcentrum

Hoorneboeg 1
1102 BK Amsterdam
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie