• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Gouda

  • Crematorium en (natuur)begraafplaats
  • Rustig gelegen in een parkachtige omgeving

  • Vlakbij het centrum van Gouda

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA IJsselhof | crematorium en (natuur)begraafplaats in Gouda

Crematorium en (natuur)begraafplaats DELA IJsselhof in Gouda is rustig gelegen in een parkachtige omgeving vlakbij het centrum van Gouda. Dankzij de sfeervolle ruimtes met veel daglicht is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Onze uitvaartverzorgers en andere specialisten luisteren graag naar al je uitvaartwensen en helpen bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en/of de (natuur)begraafplaats. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of een afscheidsdienst in de avond.

Uitvaart regelen in Gouda

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze uitvaartverzorgers ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Gouda en omgeving.

DELA IJsselhof in beeld

Foto’s van het crematorium en de (natuur)begraafplaats

 

Goed om te weten

Kan ik crematorium DELA IJsselhof per openbaar vervoer bereiken?

Vanaf station Gouda brengt het openbaar vervoer u binnen 15 minuten bij onze locatie. Neem bus 3 richting Goverwelle en stap uit bij de halte Bothastraat. Vanaf hier kunt u de dijk oplopen.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium en de (natuur)begraafplaats in Gouda terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium Gouda, ook zonder DELA-verzekering. Kijk hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.
Wat zijn de openingstijden van het crematorium en de begraafplaats in Gouda?

Openingstijden hoofdgebouw: ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur

Afscheidsdiensten: ma t/m za van 09.00 tot 17.00 (Afscheidsdiensten in de avond of op zondag in overleg)

Begraafplaats: ma t/m zo tijdens daglicht. Van 1 oktober t/m 31 maart van 09.00 tot 17.00 uur en van 1 april t/m 30 september van 09.00 tot 20.00 uur

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in aula De IJssel kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Hoe lever ik muziek- en beeldmateriaal aan voor de afscheidsdienst?

Muziek kun je heel eenvoudig uitkiezen en versturen naar het crematorium via deze pagina over uitvaartmuziek. We beschikken over een uitgebreide muziekcollectie. Staat je keuze er niet bij, dan kun je ook je eigen muziek aanleveren via een WeTransfer naar ijsselhof@dela.org. Onze elektrische piano kun je kosteloos gebruiken tijdens de afscheidsdienst. We hebben ook een klein pijporgel. Wil je graag orgelbegeleiding tijdens de dienst? Je kunt hiervoor onze vaste organist inhuren.

Ook het vertonen van foto's en/of video's behoort tot de mogelijkheden. Onze aula De IJssel beschikt over een beamer en ringleiding voor het geluid.

Wat zijn de kosten van het crematorium, de natuurbegraafplaats en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, de natuurbegraafplaats en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematoria
Tarieven Begraafplaats
Bekijk de PDF Horecabrochure
Bekijk de Inlay vertrouwde smaken

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria

Huisregels Crematoria

Reglement Begraafplaats

Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht betekent voor nabestaanden.

DELA IJsselhof - crematorium en (natuur)begraafplaats in Gouda

Goejanverwelledijk 6
2806 NZ Gouda
Begraafplaats, Crematorium, Ceremonielocatie