• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum De Haan & Van de Kamp DELA in Amersfoort

Aan de Mozartweg in Amersfoort ligt het uitvaartcentrum van De Haan & Van de Kamp DELA. Deze ruime locatie biedt plaats aan grote groepen gasten voor een openbaar afscheidsbezoek, maar is ook zeker geschikt voor een intiem afscheid van een naaste dierbare.
Ons uitvaartcentrum beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Chat met onze medewerkers

De Haan & Van de Kamp DELA – Amersfoort

Mozartweg 58
3816 LT Amersfoort
Uitvaartcentrum

Direct overlijden melden

Wilt u direct een overlijden melden? Bel: 0800 955 66 55

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Afscheid nemen en ontmoeten

Wij bieden de mogelijkheid om een 24 uurskamer te reserveren, zodat naasten hun dierbare op elk gewenst tijdstip kunnen bezoeken. Net zoals thuis. Daarnaast beschikken we over een aula waar diensten tot honderd gasten gehouden kunnen worden. In deze ruimte is een geluidsinstallatie en een orgel aanwezig. Indien gewenst kunnen wij na de dienst koffie en broodjes voor onze gasten verzorgen. Ook andere wensen zijn bespreekbaar.

Wij stellen alles in het werk om de wensen van onze gasten op een respectvolle en vakkundige manier uit te voeren. Met onze gastvrijheid dragen we graag bij aan een mooi en persoonlijk afscheid.

Team uitvaartcentrum Amersfoort

Foto's van onze locatie