Coöperatie DELA
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 (gratis) 24 uur per dag
  • Inloggen

Welkom bij crematorium Midden-Limburg in Baexem

Crematorium Midden-Limburg in Baexem ligt in een open landelijk gebied.

Chat met onze medewerkers

Baexem midden limburg

Crematorium

Crematorium Midden-Limburg ligt in een open landelijk gebied, aan de Kasteelweg in Baexem.

Rust en aandacht

Het is een bescheiden crematorium, waar rust en persoonlijke aandacht voorop staan. Het terrein en het crematorium zijn ontworpen met de gedachte dat het gebouw en de omgeving rust moeten uitstralen. Zodat nabestaanden niet afgeleid worden tijdens het afscheid van een dierbare.

Sfeervol afscheid nemen

Bij de inrichting van het gebouw hebben we aandacht besteed aan de sfeer en inrichting. Met warme kleuren hebben we een rustige, intieme sfeer gecreëerd. De grote vijver aan de achterzijde van het gebouw, past harmonieus in dit geheel.

Samen voorbereiden

Wilt u nog even samen met de familie of naasten samenkomen, voorafgaand aan de afscheidsdienst? Dan hebben wij een aparte gezinskamer voor u. U kunt zich hier samen voorbereiden op het komende afscheid. De ruimte heeft een eigen ingang en toilet.

Ruime aula

Onze aula biedt aan 150 gasten zitplaats. Er zijn ook mogelijkheden om de dienst staand bij te wonen. Verwacht u meer gasten, dan kunnen we de aula uitbreiden met de ontvangstruimte. In de aula zijn alle faciliteiten aanwezig om een presentatie te projecteren op een scherm. En om muziek af te spelen. Een medewerker van ons crematorium regelt dat voor u.

Corridor met uitzicht op de vijver

Na de afscheidsdienst loopt u door de corridor. Deze ruim veertig meter lange gang is over de gehele lengte voorzien van een glazen wand. Van hieruit hebt u uitzicht over het rimpelende water van de majestueuze vijver en het achterliggende weidse landschap.

Napraten en herinneringen ophalen

Na de afscheidsplechtigheid is het mogelijk om uw gasten te ontmoeten in een condoleancekamer. De twee condoleanceruimten zijn door een schuifwand van elkaar gescheiden. Door deze te openen, kunnen ook grotere gezelschappen bij ons terecht voor een koffietafel. Wij kunnen een ruime keuze aan horeca- en cateringmogelijkheden verzorgen. Uw wens is ons uitgangspunt. Van koffie en vlaai tot hapjes met een goede wijn.

Impressie van onze locatie