• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Rouwbezoek regelen

Wil je thuis rouwbezoek ontvangen? Of liever in een uitvaartcentrum? Ook in onze uitvaartcentra en crematoria kan rouwbezoek op een persoonlijke manier ontvangen worden.

Thuis

Wanneer de overledene thuis opgebaard is, dan kan er ook thuis rouwbezoek worden ontvangen. Je kunt aan het bezoek vragen of ze op een bepaald tijdstip willen komen, zodat niet iedereen de hele tijd in en uit loopt. Het is altijd mogelijk dat we op jouw verzoek de overledene alsnog naar één van onze locaties brengen.

Onze locaties

Op bijna al onze locaties zijn intieme en rustige rouwkamers en 24-uurskamers waar je rouwbezoek kunt ontvangen. Deze kamers bestaan uit een familiegedeelte en een afgeschermd gedeelte. Zo kunnen ook naasten die de overledene liever niet zien, deelnemen aan het rouwbezoek.

Wat ik je nog wilde zeggen

We bieden tijdens het rouwbezoek onze dienst 'Wat ik je nog wilde zeggen’ aan. Een laatste persoonlijke groet of boodschap van nabestaanden voor de overledene. Je schrijft je woorden op een kaartje en stopt deze in de afgesloten paarse brievenbus. Deze gaat ongeopend mee in de kist bij de overledene.

  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Chat met onze medewerkers