• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Martin de Jong vertrekt bij DELA

30 april 2021

Martin de Jong treedt per 1 mei 2021 terug als directeur coöperatie & verzekeren en vertrekt bij DELA. Zijn functie wordt overgenomen door Chris Beaulen, die hiervoor de functie van directeur uitvaartdiensten vervulde.

Na een dienstverband van 15 jaar heeft Martin ervoor gekozen om een andere uitdaging aan te gaan buiten DELA. Onder zijn leiding is coöperatie & verzekeren getransformeerd van een verkooporganisatie werkend met ziekenfondsen en assurantietussenpersonen naar marketing en distributie online. Daarbij zijn nieuwe producten ontwikkeld, het marktaandeel verstevigd en onze performance in alle opzichten verbeterd. Een prachtige staat van dienst om op terug te kijken.  Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA: “Wij bedanken Martin de Jong voor zijn betrokkenheid, inzet en de geleverde prestaties in de afgelopen jaren. Wij wensen hem al het goede en een mooie vervolgstap in zijn carrière.”.

Chris heeft de afgelopen 5 jaar de functie van (adjunct) directeur uitvaartdiensten vervuld. Hij heeft een achtergrond in verzekeren en accountmanagement en keert terug naar de afdeling waar hij 13 jaar geleden bij DELA begon en waar hij leiding gaf aan onder andere coöperatieconsulenten en adviseurs. We wensen Chris veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging. Totdat iemand Chris in de functie van directeur uitvaartdiensten heeft opgevolgd, zal Jack van der Putten, bestuurslid, deze rol tijdelijk waarnemen. 


Laatste nieuws

 • jun
  22
  2021

  Bouw crematorium Hoentocht in Groningen hervat

  De bouw van crematorium Hoentocht in Groningen wordt komende week hervat. De bouw werd begin maart stilgelegd nadat vorst en water hadden gezorgd voor schade in (vooral) de massief houten wand- en dakconstructies.

 • jun
  8
  2021

  Hoge waardering van klanten en medewerkers in een jaar met ongekend veel uitvaarten

  Coöperatie presenteert jaarcijfers 2020

  Voor DELA was 2020 een jaar van beproeving. ‘Het coronavirus kwam in golven met vooral enorme regionale pieken. Dit vereiste niet alleen toewijding, maar ook wend- en weerbaarheid. Dit hebben we goed en snel opgepakt, mede omdat er vanuit minder zwaar getroffen regio’s door collega's zonder enige aarzeling bijstand werd verleend’, aldus Edzo Doeve algemeen directeur coöperatie DELA. Financieel had de pandemie een negatieve impact gezien het beduidend hogere aantal overlijdensuitkeringen, maar vooral ook veel lagere beleggingsresultaten.

 • jun
  3
  2021

  Uitvaarten tijdens de coronatijd: aanpassingen en extra diensten

  Een overzicht van wat er anders gaat bij uitvaarten in coronatijd

  Afscheid nemen van een overleden dierbare kan maar één keer. Wij realiseren ons dat de dienstverlening nu soms anders verloopt dan nabestaanden voor ogen hebben. Ook krijgen we soms vragen over de kosten van een uitvaart in coronatijd. Op deze pagina geven we een overzicht.

 • jun
  3
  2021

  Informatie over uitvaarten en het coronavirus