• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Martin de Jong vertrekt bij DELA

30 april 2021

Martin de Jong treedt per 1 mei 2021 terug als directeur coöperatie & verzekeren en vertrekt bij DELA. Zijn functie wordt overgenomen door Chris Beaulen, die hiervoor de functie van directeur uitvaartdiensten vervulde.

Na een dienstverband van 15 jaar heeft Martin ervoor gekozen om een andere uitdaging aan te gaan buiten DELA. Onder zijn leiding is coöperatie & verzekeren getransformeerd van een verkooporganisatie werkend met ziekenfondsen en assurantietussenpersonen naar marketing en distributie online. Daarbij zijn nieuwe producten ontwikkeld, het marktaandeel verstevigd en onze performance in alle opzichten verbeterd. Een prachtige staat van dienst om op terug te kijken.  Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA: “Wij bedanken Martin de Jong voor zijn betrokkenheid, inzet en de geleverde prestaties in de afgelopen jaren. Wij wensen hem al het goede en een mooie vervolgstap in zijn carrière.”.

Chris heeft de afgelopen 5 jaar de functie van (adjunct) directeur uitvaartdiensten vervuld. Hij heeft een achtergrond in verzekeren en accountmanagement en keert terug naar de afdeling waar hij 13 jaar geleden bij DELA begon en waar hij leiding gaf aan onder andere coöperatieconsulenten en adviseurs. We wensen Chris veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging. Totdat iemand Chris in de functie van directeur uitvaartdiensten heeft opgevolgd, zal Jack van der Putten, bestuurslid, deze rol tijdelijk waarnemen.