• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Martin de Jong vertrekt bij DELA

30 april 2021

Martin de Jong treedt per 1 mei 2021 terug als directeur coöperatie & verzekeren en vertrekt bij DELA. Zijn functie wordt overgenomen door Chris Beaulen, die hiervoor de functie van directeur uitvaartdiensten vervulde.

Na een dienstverband van 15 jaar heeft Martin ervoor gekozen om een andere uitdaging aan te gaan buiten DELA. Onder zijn leiding is coöperatie & verzekeren getransformeerd van een verkooporganisatie werkend met ziekenfondsen en assurantietussenpersonen naar marketing en distributie online. Daarbij zijn nieuwe producten ontwikkeld, het marktaandeel verstevigd en onze performance in alle opzichten verbeterd. Een prachtige staat van dienst om op terug te kijken.  Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA: “Wij bedanken Martin de Jong voor zijn betrokkenheid, inzet en de geleverde prestaties in de afgelopen jaren. Wij wensen hem al het goede en een mooie vervolgstap in zijn carrière.”.

Chris heeft de afgelopen 5 jaar de functie van (adjunct) directeur uitvaartdiensten vervuld. Hij heeft een achtergrond in verzekeren en accountmanagement en keert terug naar de afdeling waar hij 13 jaar geleden bij DELA begon en waar hij leiding gaf aan onder andere coöperatieconsulenten en adviseurs. We wensen Chris veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging. Totdat iemand Chris in de functie van directeur uitvaartdiensten heeft opgevolgd, zal Jack van der Putten, bestuurslid, deze rol tijdelijk waarnemen. 


Laatste nieuws

 • sep
  16
  2021

  DELA doet duurzame investering in Nederlands project

  Coöperatie DELA investeert vanuit haar maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid in Lightyear, het Nederlandse high-tech bedrijf dat ‘s werelds eerste lange-afstands zonneauto ontwikkelt.

 • aug
  19
  2021

  Uitvaartidee Breda krijgt landelijke navolging

  Toen weer een kruisje ‘made in China’ op een uitvaartkist werd gelegd, ontstond een simpele gedachte: dit moet duurzamer kunnen. Slechts maanden later was het kruisje ‘made in Breda’, verduurzaamd én socialer.​

 • aug
  17
  2021

  Nieuwe eigenaar voor locaties in Veldhoven en Venray

  Het uitvaartcentrum van Yarden in Veldhoven en het uitvaartcentrum Goemans in Venray komen volledig in handen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. De Brabantse uitvaartonderneming heeft hierover overeenstemming bereikt met coöperatie DELA. Om goedkeuring te krijgen van de Autoriteit Consument & Markt voor de overname van Yarden moet DELA de uitvaartcentra afstoten. Samen met Yarden was Van der Stappen al eigenaar van beide uitvaartcentra.

 • jul
  26
  2021

  Overname Yarden door cooperatie DELA gaat definitief door

  Uitvaartpolissen Yarden-verzekerden veiliggesteld

  De overname van Yarden door DELA gaat definitief door. DNB en ACM hebben de overname goedgekeurd. De uitvaartverzekeringen van de 1 miljoen Yarden-verzekerden zijn daardoor gered. Op 2 augustus vindt de overdracht plaats. Nabestaanden van verzekerden van DELA en Yarden kunnen vanaf dan gebruikmaken van elkaars locaties en faciliteiten.