• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

DELA sluit zeven uitvaartcentra

Dienstverlening is ondergebracht bij nabijgelegen locaties

22 september 2017

Coöperatie DELA sluit vanaf 1 oktober 2017 zeven van haar uitvaartcentra. Het gaat om locaties die relatief weinig werden gebruikt en waarvoor een alternatief in de nabije omgeving voorhanden is. Het gaat om de sluiting van DELA-uitvaartcentra in Zeist, Doorn, Twello, Duiven, Goirle, Rhoon en Hulst (De Blaauwe Hoeve). In een uitvaartcentrum vinden naast de verzorging en opbaring van overledenen ook de rouwbezoeken plaats met familie en vrienden van de overledene en nabestaanden.

Hieronder is een overzicht opgenomen van de uitvaartcentra die sluiten met de locaties erachter waar de dienstverlening wordt ondergebracht.

Locatie  Alternatief
Zeist      

Uitvaartcentrum Tap DELA
Soestdijkseweg-Zuid 265, 3721 AE Bilthoven

Doorn

Uitvaartcentrum Tap DELA
Soestdijkseweg-Zuid 265, 3721 AE Bilthoven

Twello     Uitvaartcentrum Boxtart DELA
Van der Houven van Oordtlaan 2, 7316 AH Apeldoorn
Duiven

Uitvaartcentrum De Wit DELA
Methen 2, 6904 GN Zevenaar

Uitvaartcentrum Arnhem
Weg langs de begraafplaatsen 5, 6815 AZ Arnhem

Goirle Uitvaartcentrum Tilburg
Karel Boddenweg 3, 5044 EL Tilburg
Rhoon Uitvaartcentrum Goetzee DELA
Boezemsingel 35, 3034 EC Rotterdam
Hulst (Blaauwe Hoeve) Uitvaartcentrum Hulst
Van der Maelstedeweg 102b, 4561 GV Hulst 

Laatste nieuws

 • sep
  16
  2021

  DELA doet duurzame investering in Nederlands project

  Coöperatie DELA investeert vanuit haar maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid in Lightyear, het Nederlandse high-tech bedrijf dat ‘s werelds eerste lange-afstands zonneauto ontwikkelt.

 • aug
  19
  2021

  Uitvaartidee Breda krijgt landelijke navolging

  Toen weer een kruisje ‘made in China’ op een uitvaartkist werd gelegd, ontstond een simpele gedachte: dit moet duurzamer kunnen. Slechts maanden later was het kruisje ‘made in Breda’, verduurzaamd én socialer.​

 • aug
  17
  2021

  Nieuwe eigenaar voor locaties in Veldhoven en Venray

  Het uitvaartcentrum van Yarden in Veldhoven en het uitvaartcentrum Goemans in Venray komen volledig in handen van Van der Stappen Uitvaartverzorging. De Brabantse uitvaartonderneming heeft hierover overeenstemming bereikt met coöperatie DELA. Om goedkeuring te krijgen van de Autoriteit Consument & Markt voor de overname van Yarden moet DELA de uitvaartcentra afstoten. Samen met Yarden was Van der Stappen al eigenaar van beide uitvaartcentra.

 • jul
  26
  2021

  Overname Yarden door cooperatie DELA gaat definitief door

  Uitvaartpolissen Yarden-verzekerden veiliggesteld

  De overname van Yarden door DELA gaat definitief door. DNB en ACM hebben de overname goedgekeurd. De uitvaartverzekeringen van de 1 miljoen Yarden-verzekerden zijn daardoor gered. Op 2 augustus vindt de overdracht plaats. Nabestaanden van verzekerden van DELA en Yarden kunnen vanaf dan gebruikmaken van elkaars locaties en faciliteiten.