• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

DELA sluit zeven uitvaartcentra

Dienstverlening is ondergebracht bij nabijgelegen locaties

22 september 2017

Coöperatie DELA sluit vanaf 1 oktober 2017 zeven van haar uitvaartcentra. Het gaat om locaties die relatief weinig werden gebruikt en waarvoor een alternatief in de nabije omgeving voorhanden is. Het gaat om de sluiting van DELA-uitvaartcentra in Zeist, Doorn, Twello, Duiven, Goirle, Rhoon en Hulst (De Blaauwe Hoeve). In een uitvaartcentrum vinden naast de verzorging en opbaring van overledenen ook de rouwbezoeken plaats met familie en vrienden van de overledene en nabestaanden.

Hieronder is een overzicht opgenomen van de uitvaartcentra die sluiten met de locaties erachter waar de dienstverlening wordt ondergebracht.

Locatie  Alternatief
Zeist      

Uitvaartcentrum Tap DELA
Soestdijkseweg-Zuid 265, 3721 AE Bilthoven

Doorn

Uitvaartcentrum Tap DELA
Soestdijkseweg-Zuid 265, 3721 AE Bilthoven

Twello     Uitvaartcentrum Boxtart DELA
Van der Houven van Oordtlaan 2, 7316 AH Apeldoorn
Duiven

Uitvaartcentrum De Wit DELA
Methen 2, 6904 GN Zevenaar

Uitvaartcentrum Arnhem
Weg langs de begraafplaatsen 5, 6815 AZ Arnhem

Goirle Uitvaartcentrum Tilburg
Karel Boddenweg 3, 5044 EL Tilburg
Rhoon Uitvaartcentrum Goetzee DELA
Boezemsingel 35, 3034 EC Rotterdam
Hulst (Blaauwe Hoeve) Uitvaartcentrum Hulst
Van der Maelstedeweg 102b, 4561 GV Hulst 

Laatste nieuws

 • dec
  2
  2020

  Ex-kankerpatiënten kunnen makkelijker levensverzekering of uitvaartverzekering afsluiten

  De mogelijkheden voor ex-kankerpatiënten om een levensverzekering of uitvaartverzekering af te sluiten zijn bij DELA met ingang van 2 december 2020 verruimd. Ex-kankerpatiënten die tien jaar geleden genezen zijn verklaard, hoeven bij de aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering niet meer te vermelden dat zij deze aandoening hebben gehad. Bij ex-patiënten die jonger dan 21 jaar waren toen ze kanker kregen, is dat vijf jaar.

 • nov
  24
  2020

  DELA beste levensverzekeraar in klantonderzoek Verbond van Verzekeraars

  Als het gaat om vertrouwen en duidelijkheid dan komt DELA als beste levensverzekeraar uit de bus. Dit blijkt uit de vijfde editie van Verzekeraars in Beeld. Een jaarlijks terugkerend klantonderzoek dat als doel heeft inzicht te bieden in de prestaties van verzekeraars. Dit jaar namen 43 labels deel, waarvan 16 levensverzekeraars.

 • nov
  18
  2020

  Uitvaarten tijdens de coronatijd: aanpassingen en extra diensten

  Een overzicht van wat er anders gaat bij uitvaarten in coronatijd

  Afscheid nemen van een overleden dierbare kan maar één keer. Wij realiseren ons dat de dienstverlening nu soms anders verloopt dan nabestaanden voor ogen hebben. Ook krijgen we soms vragen over de kosten van een uitvaart in coronatijd. Op deze pagina geven we een overzicht.

 • nov
  13
  2020

  La Grande Suisse opent deuren

  Digitaal binnenkijken in plaats van officiële opening

  La Grande Suisse, het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum in Maastricht, heeft haar deuren geopend voor uitvaarten. Een officiële opening waar belangstellenden binnen kunnen komen kijken, is in verband met de coronamaatregelen momenteel niet mogelijk. Om die reden kunnen belangstellenden online een kijkje nemen in het monumentale pand. Ter ere van de opening is deze week een 2,3 meter grote cortenstalen Physalis lampionplant geplaatst, ontworpen en gemaakt door Maastrichtse kunstenaar Désirée Tonnaer.