• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Vragen over brief Reigerdael

18 mei 2016

Onafhankelijk financieel adviseur Reigerdael uit Emmen heeft een brief verzonden naar haar klanten met een uitvaartverzekering. In deze brief wordt ook de dienstverlening van DELA Uitvaartverzorging genoemd.

DELA krijgt hier vragen over en daarom lichten we hieronder toe hoe het zit.

Voor wie is deze brief bestemd?

De brief is verstuurd naar klanten van onafhankelijk financieel adviseur Reigerdael. Het gaat hier om uitvaartverzekeringen die worden beheerd door Reigerdael en afgesloten zijn bij een andere verzekeringsmaatschappij dan DELA. Voor alle vragen over de in de brief genoemde polis, jaarlijkse kosten en het beheer van deze verzekering kunt u terecht bij Reigerdael via 0591 659 705 of uitvaart@reigerdael.nl

Wel verzekerd bij DELA?

Bent u zelf verzekerd bij DELA en heeft u deze brief ook ontvangen, dan is de kans groot dat u naast uw verzekering bij DELA ook een andere uitvaartverzekering heeft afgesloten, misschien al enige tijd geleden. Om dit te achterhalen, adviseren we u om ook hiervoor contact op te nemen met Reigerdael. De in de brief genoemde jaarlijkse kosten gaan niet over uw DELA-verzekering.

DELA Uitvaartverzorging

Naast het beheer van niet-DELA verzekeringen, helpt Reigerdael haar relaties ook graag bij het regelen van een mooi afscheid. In het verleden informeerden zij haar relaties al eens over de dienstverlening van uitvaartspecialist Algemeen Belang. Inmiddels is Algemeen Belang onderdeel geworden van coöperatie DELA. Daarom dat de dienstverlening van DELA is benoemd in de brief.