• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Goetzee DELA in Rotterdam

Het uitvaartcentrum van Goetzee DELA ligt aan de Boezemsingel in het centrum van Rotterdam.

Chat met onze medewerkers

Goetzee DELA in Rotterdam

Boezemsingel 35
3034 EC Rotterdam
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor

Direct overlijden melden

Wilt u direct een overlijden melden? Bel: 0800 955 66 55

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Van verzorging tot afscheid

Het uitvaartcentrum van Goetzee DELA ligt aan de Boezemsingel in het centrum van Rotterdam en heeft een geheel nieuw interieur.

Moderne keuken voor horeca
Goetzee DELA heeft een nieuw horeca aanbod. Met de komst van een moderne keuken is er een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes. Alles is bespreekbaar.

Diensten
Goetzee DELA verzorgt o.a. professionele natuurlijke balseming, bewassingen, opbaringen, vuurdiensten, samenzijn om afscheid te nemen van uw overledene en diensten naar wens. Alles samen met uw persoonlijke uitvaartregelaar. Onze opbaarkamers kunnen ook als 24 uur kamer gebruikt worden. Vragen? Wij horen en regelen het graag.

Team Goetzee DELA Rotterdam