• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Goetzee DELA in Rotterdam

Het uitvaartcentrum van Goetzee DELA ligt aan de Boezemsingel in het centrum van Rotterdam. De komende periode wordt het uitvaartcentrum verbouwd. Het hele interieur wordt aangepast aan de eisen en verwachtingen van deze tijd. Ook nieuw is het horeca-aanbod. Met de komst van een moderne keuken is er een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes. Alles is bespreekbaar. Deze werkzaamheden duren tot medio juni. Tot die tijd vinden verzorgingen, bewassingen, opbaringen, rouwbezoeken en afscheidsdiensten plaats in de buurt, zie overige uitvaartcentra van DELA.

Chat met onze medewerkers

Goetzee in Rotterdam

Boezemsingel 35
3034 EC Rotterdam
Uitvaartcentrum

Van verzorging tot afscheid

Het uitvaartcentrum wordt aangepast aan de eisen en verwachting van deze tijd. Zo wordt de huidige indeling van het gebouw veranderd. Ook het interieur ondergaat een metamorfose.

Andere uitvaartcentra van DELA

De komende maanden vinden verzorgingen, bewassingen, opbaringen, rouwbezoeken en afscheidsdiensten plaats in de DELA-uitvaartcentra in Rhoon en Capelle aan den IJssel. Tijdens de verbouwing blijft de kwaliteit van onze dienstverlening onveranderd hoog.

Tijdelijke winkel in centrum Rotterdam

Ons kantoor wordt verplaatst naar de tijdelijke DELA-winkel aan de Van Oldenbarneveltplaats 406 in Rotterdam. U kunt hier terecht met al uw vragen, maar ook bijvoorbeeld om uw uitvaartwensen te bespreken.

Workshops en activiteiten

Er worden in de maand april en mei verschillende interessante workshops en activiteiten georganiseerd.
Bekijk het complete programma.

De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij staan graag voor u klaar.

Team Goetzee DELA Rotterdam

Vestigingen van Goetzee DELA