• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een afscheid naar wens in Rotterdam

  • Uitvaartcentrum in het hart van de stad
  • 45 jaar ervaring met multiculturele uitvaarten
  • Verzorgingsruimte voor rituele wassingen
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA Goetzee | uitvaartcentrum in Rotterdam

DELA Goetzee is gelegen in het centrum van Rotterdam. Dankzij de kleurrijke inrichting en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Rondleiding aanvragen

Foto’s van het uitvaartcentrum

Wil je meer foto's zien? Bekijk dan alle foto's.

Goed om te weten

Kan ik jullie per openbaar vervoer bereiken?

Ons uitvaartcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Rotterdam kun je RET Tram 7 nemen tot aan tramhalte ‘Boezemsingel’. Vanaf daar is het nog ongeveer twee minuten lopen.

Wat zijn jullie openingstijden?

Afscheidsdiensten: ma t/m za van 09.00 tot 17.00 uur

Rouwbezoek: ma t/m vrij van 09.00 tot 21.00 en za/zo van 09.00 tot 16.00 uur

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast is onze aula uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de horecamogelijkheden?

Na afloop van de dienst kun je de genodigden ontmoeten in de koffiekamer. In huiselijke, informele sfeer kunnen jullie onder het genot van een hapje en een drankje samen herinneringen ophalen. Bekijk onze horecabrochure voor het volledige aanbod.

Heb je speciale wensen of verzoeken? Er is meer mogelijk dan je denkt. We gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden van onze volledige horecavoorziening.

Kunnen jullie een wasgroep regelen voor een rituele wassing?
Ja, wij hebben al 45 jaar ervaring met wasgroepen. Mocht je het willen dan brengen wij je in contact met wasgroepen uit Rotterdam en omstreken.
Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum en de horeca?

Benieuwd naar de kosten van het uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven Uitvaartcentra
Bekijk de PDF Horecabrochure

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze corona-informatiepagina.

Goetzee DELA in Rotterdam

Boezemsingel 35
3034 EC Rotterdam
Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor