• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Rotterdam

  • Crematorium aan de zuidrand van Rotterdam

  • Grote aula en informele ronde aula
  • Sfeervolle en ruime koffiekamers
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2024 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Aan de Vaan | crematorium in Rotterdam

Crematorium DELA Aan de Vaan ligt vlakbij de Zuiderbegraafplaats aan de zuidrand van Rotterdam. Dankzij de sfeervolle ruimtes en verschillende aula’s is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Rotterdam

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Rotterdam en omgeving.

DELA Rotterdam in beeld

Foto’s van het uitvaartcentrum

Goed om te weten

Kan ik crematorium DELA Aan de Vaan per openbaar vervoer bereiken?

Ons crematorium in Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station kun je bus 70 nemen tot aan halte Dumasstraat/Pascalweg of tram 25 tot aan halte Vrijeburgerbos. Vanaf beide haltes is het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen naar het crematorium.

Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het crematorium DELA Aan de Vaan terecht?

Iedereen is welkom om gebruik te maken van crematorium DELA Aan de Vaan, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.

Wat zijn de openingstijden van crematorium DELA Aan de Vaan?

Openingstijden: ma t/m vrij van 09.00 tot 16.15 uur

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?

Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.

Wat zijn de kosten van het crematorium en het aanbod van de horeca?

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Tarieven Crematorium
Tarieven Uitvaartcentrum
Bekijk de PDF Horecabrochure
Bekijk de Inlay vertrouwde smaken
Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

Algemene Voorwaarden Crematoria

Huisregels Crematoria

Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

DELA Aan de Vaan | crematorium in Rotterdam

Maeterlinckweg 101
3084 KD Rotterdam
Crematorium, Ceremonielocatie