• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Sculpturen

Wil je een mooi aandenken aan je dierbare? Bewaar dan een deel van de as in een bijzondere, handgemaakte sculptuur. Je kunt een sculptuur plaatsen in of om het huis, op een plek waar je je dierbare het liefst gedenkt. In ons grote assortiment vind je altijd iets dat bij je dierbare past.

Chat met onze medewerkers

Gedenkbeelden

Je kunt kiezen uit verschillende sculpturen. Bijvoorbeeld een sculptuur van twee samengesmolten figuren als symbool van verbondenheid. Een prachtig gedenkteken voor je dierbare. Of koop een sculptuur met een waxinelichthouder om de overledene met een lichtje te eren. In ons assortiment vind je ook twee kleurrijke glassculpturen.

Materialen

De sculpturen en beelden in ons assortiment zijn gemaakt van glas, zilvertin, brons of verbronsd materiaal. Bronzen sculpturen zijn zeer geschikt om buiten te plaatsen. Gedenkbeelden van zilvertin kan je alleen binnen neerzetten. Alle sculpturen zijn met veel zorg en aandacht in een atelier gemaakt.

Asverwerking

In de sculpturen kan je een deel van de as van je dierbare bewaren. De sculpturen zijn zo gemaakt dat het niet direct duidelijk is dat er as in het beeld is verwerkt. Op die manier hoef je intieme herinneringen niet altijd te delen met buitenstaanders.

Hulp nodig?

Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag met het kiezen van de juiste uitvoering. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

 

Meer info over: