• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Wat moet ik regelen als mijn kind 18 jaar wordt?

Zodra uw kind 18 jaar is geworden verandert er veel. Vaak worden verzekeringen aangepast en wijzigen kinderpremies in volwassenpremies. Bij het DELA UitvaartPlan is dit niet het geval.

Chat met onze medewerkers

Is uw 18-jarige kind meeverzekerd op uw uitvaartverzekering?

Zodra uw kind 18 jaar is geworden, verandert er veel. Vaak worden verzekeringen aangepast en wijzigen kinderpremies in volwassenpremies.

Bij het DELA UitvaartPlan is dit niet het geval! De premie en het verzekerde pakket van hem of haar wijzigt dan niet. Hij of zij blijft dus op uw polis staan en is verzekerd zoals u gewend bent.

 De kinderpremie wijzigt pas in een volwassenpremie zodra uw kind 25 jaar wordt. Wij nemen dan tijdig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 Heeft uw 18-jarige kind geen uitvaartverzekering en wil dit wel regelen?

Via dela.nl/uitvaartverzekering kan uw kind eenvoudig een uitvaartverzekering regelen en is hij of zij voor een lage premie verzekerd voor een uitvaart.

Eenmalige poliskosten en distributiekosten

Als er een nieuwe polis opgemaakt wordt voor uw kind, zijn er eenmalige poliskosten van €3,50 en distributiekosten van toepassing. Wij vinden het belangrijk dat u open en eerlijk geïnformeerd wordt over wat u van DELA kan verwachten. Daarom vindt u hieruitleg over onze dienstverlening en bijbehorende distributiekosten.