• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Wat moet ik regelen als mijn kind 18 jaar wordt?

Zodra je kind 18 jaar is geworden verandert er veel. Vaak worden verzekeringen aangepast en wijzigen kinderpremies in volwassenpremies. Bij onze uitvaartverzekering, het DELA UitvaartPlan, is dit niet het geval.

Chat met onze medewerkers

Heeft je 18-jarige kind een uitvaartverzekering op je polis?

De premie en het verzekerde pakket van je kind verandert niet zodra hij/zij 18 jaar wordt. Je kind blijft dus op je polis staan en is verzekerd zoals je gewend bent.

Wanneer verandert de premie van mijn kind dan?

De kinderpremie verandert pas in een volwassenpremie zodra je kind 25 jaar wordt. Wij nemen dan tijdig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is namelijk een goed moment om eens na te denken of je een eigen uitvaartverzekering voor je kind wilt. Natuurlijk kun je dit op ieder moment samen met je kind regelen. De volgende opties zijn mogelijk.

Heeft je 18-jarige kind geen uitvaartverzekering en wil dit wel regelen?

Je kunt samen met je kind makkelijk online een uitvaartverzekering regelen. Je kind is dan voor een lage premie verzekerd voor een uitvaart.

Eenmalige poliskosten en distributiekosten

Als er een nieuwe polis opgemaakt wordt voor je kind, dan zijn er eenmalige poliskosten van € 3,50 en distributiekosten van toepassing. Wij vinden het belangrijk dat je open en eerlijk geïnformeerd wordt over wat je van DELA kan verwachten. Lees daarom meer over onze dienstverlening en bijbehorende kosten.