Coöperatie DELA
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag
  • Inloggen

Welkom bij uitvaartcentrum Barbara DELA in Nijmegen

Ons uitvaartcentrum ligt net buiten het centrum van Nijmegen, tegenover het Goffertstadion en achter het CWZ-terrein. In maart 2016 openen wij de deuren van een nieuw crematorium ‘Waalstede’, aan de Staddijk in Nijmegen.

Chat met onze medewerkers

Barbara in Nijmegen

Burg. Daleslaan 27
6532 CL Nijmegen
Uitvaartcentrum

Wij nemen uw zorg uit handen

De verzorging van de overledene vindt plaats in het uitvaartcentrum. Nabestaanden kunnen zelf aangeven in hoeverre ze mee willen helpen in de verzorging van hun dierbare. Onze deskundige hulp begeleidt hen daarbij. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele verzorging uitvoeren. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen.

Onze rouwkamers

In ons uitvaartcentrum hebben we zes sfeervolle rouwkamers. Elke rouwkamer heeft een afgeschermd gedeelte waar de overledene wordt opgebaard. In het familiegedeelte heeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen en staat er natuurlijk koffie en thee voor u klaar.

Afscheid op elk gewenst moment

Wij kunnen het ons voorstellen dat u zo vaak mogelijk bij uw overleden dierbare wilt zijn. Veelal kan dit gerealiseerd worden door de overledene thuis op te baren. Het kan ook zijn dat dit voor u en uw familie niet de ideale situatie is. Hiervoor hebben wij in ons uitvaartcentrum de beschikking over twee 24 uur-kamers. Bij deze kamers krijgt u een eigen sleutel zodat u afscheid kunt nemen op elk door uw gewenst tijdstip. Net zoals thuis.

We staan graag voor u klaar.

Team uitvaartcentrum Barbara DELA Nijmegen

Impressie van onze locatie