• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Een afscheid naar wens in Apeldoorn

  • Rouwkamer met 24-uurs toegang
  • Uitzicht op het water
  • Verzorgingsruimte voor (rituele) wassingen
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Yarden is DELA

Yarden is overgenomen door DELA. Daarmee is deze locatie ook onderdeel van DELA geworden. Door de overname bieden we onze dienstverlening nu door heel Nederland aan en kunnen we er zijn voor iedereen. Bij een bezoek aan deze locatie kun je nog uitingen van Yarden tegenkomen. In de loop van 2023 passen we dit aan.

Welkom bij DELA Apeldoorn | uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum DELA Apeldoorn is kleinschalig en huiselijk van opzet. Dankzij de sfeervolle ruimtes en vele mogelijkheden is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca of persoonlijke rituelen.

Uitvaart regelen in Apeldoorn

Wanneer je een afscheid moet regelen van een dierbare, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je verschillende keuzes maken. Hoe weet je dan zeker dat je niets over het hoofd ziet?

Onze specialisten ondersteunen je bij iedere stap en beantwoorden al je vragen. Ze staan voor, tijdens en na het afscheid voor je klaar en helpen je bij het regelen van een uitvaart in Apeldoorn en omgeving.

Foto’s van het uitvaartcentrum

Goed om te weten

Kan ik DELA Apeldoorn per openbaar vervoer bereiken?
Ons uitvaartcentrum in Apeldoorn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Apeldoorn kun je bus 11 nemen richting Gelre Ziekenhuis tot aan bushalte De Savornin Lohmanstraat. Vanaf daar is het nog een paar minuten lopen.
Kun je ook zonder DELA-verzekering bij het uitvaartcentrum in Apeldoorn terecht?
Iedereen is welkom om gebruik te maken van uitvaartcentrum DELA Apeldoorn, ook zonder DELA-verzekering. Klik hier voor alle mogelijkheden zonder uitvaartverzekering van DELA.
Wat zijn de openingstijden van uitvaartcentrum DELA Apeldoorn?
Openingstijden: ma t/m vrij van 08.30 tot 16.30 uur
Wanneer kan ik bloemen voor de afscheidsdienst afgeven?
Je kunt de bloemen bij ons afgeven op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur.
Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. 
Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Wat zijn de kosten van het uitvaartcentrum?

Tarieven Uitvaartcentrum

Heb je een vraag? We helpen je graag!

DELA Apeldoorn - uitvaartcentrum

Colijnstraat 51
7331 PJ Apeldoorn
Uitvaartcentrum