• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium DELA Sparrenburg in Rosmalen

Crematorium Rosmalen heeft een nieuwe naam: DELA Sparrenburg. Onze locatie heeft een praktische ligging naast de gemeentelijke begraafplaats in Rosmalen en is goed bereikbaar via de A59.

Chat met onze medewerkers

DELA Sparrenburg in Rosmalen

Oude Baan-Oost 170
5244 NG Rosmalen
Crematorium, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: altijd toegankelijk
Shop herinneringsproducten: di - za 9.00 - 16.00 (di en do tot 12.00)

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Persoonlijke aandacht

Ons crematorium is kleinschalig van opzet waardoor rust, persoonlijke zorg en aandacht voorop staan. De warme en huiselijke inrichting draagt bij aan een bijzonder afscheid en het vasthouden van mooie herinneringen. We krijgen veel complimenten over onze aula. Deze is sfeervol en straalt rust uit en heeft een mooie lichtinval van buiten. Het is een bijzondere plek om afscheid te nemen. In de aula zijn honderd zitplaatsen.

Wij staan klaar om uw afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team crematorium DELA Sparrenburg

Foto's van onze locatie