• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Midden-Limburg in Baexem

Crematorium Midden-Limburg ligt in een open landelijk gebied, aan de Kasteelweg in Baexem. Een plek waar u in alle rust herinneringen ophaalt en nieuwe herinneringen maakt. Dit kan tijdens het afscheid van uw dierbare in onze sfeervolle aula of na afloop met een goed glas wijn in de buitenlucht, aan onze majestueuze vijver.

Chat met onze medewerkers

Baexem Midden-Limburg

Kasteelweg 10
6095 ND Baexem
Crematorium, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: 8.30 - 17.30
Shop herinneringsproducten: ma - do - vr - za 9.00 - 16.00

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Rust en aandacht

Crematorium Midden-Limburg is een bescheiden locatie, waar rust en persoonlijke aandacht voorop staan. Het terrein en het crematorium zijn ontworpen met de gedachte dat het gebouw en de omgeving rust moeten uitstralen. Zodat nabestaanden niet worden afgeleid tijdens het afscheid van een dierbare.
Bij de inrichting van het gebouw hebben we aandacht besteed aan de sfeer en inrichting. Met warme kleuren hebben we een rustige, intieme sfeer gecreëerd. De grote vijver aan de achterzijde van het gebouw, past harmonieus in dit geheel.

Samen voorbereiden

Wilt u nog even samen met de familie of naasten samenkomen, voorafgaand aan de afscheidsdienst? Dan hebben wij een aparte gezinskamer voor u. U kunt zich hier samen voorbereiden op het komende afscheid. De ruimte heeft een eigen ingang en toilet.

Ruime aula

Onze aula biedt aan 150 gasten een zitplaats. Er zijn ook mogelijkheden om de dienst staand bij te wonen. Verwacht u meer gasten, dan kunnen we de aula uitbreiden met de ontvangstruimte. In de aula zijn alle faciliteiten aanwezig om muziek af te spelen of mooie foto’s te projecteren op een scherm. Een medewerker van ons crematorium regelt dat voor u.

Corridor met uitzicht op de vijver

Na de afscheidsdienst loopt u door onze corridor, een ruim veertig meter lange gang die over de gehele lengte is voorzien van een glazen wand. Van hieruit hebt u uitzicht over het rimpelende water van de majestueuze vijver en het achterliggende weidse landschap.

Napraten en herinneringen ophalen

Na de afscheidsplechtigheid is het mogelijk om elkaar te ontmoeten in een condoleancekamer, ook wel de koffiekamer genoemd. De twee condoleanceruimten zijn door een schuifwand van elkaar gescheiden. Door deze te openen, kunnen ook grotere gezelschappen bij ons terecht voor een koffietafel. Wij hebben een ruim assortiment aan horeca- en cateringmogelijkheden. Uw wens is ons uitgangspunt. Van koffie en vlaai tot hapjes met een goede wijn.

Wij staan voor u klaar.

Team crematorium Midden Limburg

Foto's van onze locatie

Uitvaart Top 50