• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Overlijdensrisico vergelijken

Het afdekken van een overlijdensrisico, ofwel een overlijdensrisicoverzekering, beschermt uw nabestaanden tegen financiële problemen bij overlijden. Het is de moeite waard om verschillende overlijdensrisicoverzekeringen eens te vergelijken. Zo biedt DELA met het DELA LeefdoorPlan een overlijdensrisico met een zeer scherp tarief.

Het DELA LeefdoorPlan, de overlijdensrisicoverzekering van DELA

Een overlijdensrisicoverzekering beschermt je nabestaanden tegen financiële problemen als je komt te overlijden. Je betaalt maandelijks, elk kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks premie voor de overlijdensrisicoverzekering. Je bepaalt zelf het bedrag en de looptijd. Het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde.

Met onze rekenhulp kan je je premie voor het afdekken van een overlijdensrisico berekenen. Deze premie kun je vergelijken met andere aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen. Met het DELA LeefdoorPlan ben je al vanaf een paar euro per maand goed verzekerd.

Voordelen van het DELA LeefdoorPlan

  • Financiële zekerheid én unieke nazorg voor je nabestaanden
  • Uitkering tot € 1.000.000
  • Aantrekkelijke korting voor niet-rokers
  • Coöperatie met ruim 3 miljoen leden en al 80 jaar ervaring

Bereken de premie

Onze overlijdensrisicoverzekering heeft een scherpe premie. Ben je benieuwd hoeveel premie je per maand betaalt? Bereken dan je premie.