• BewindvoerdersDesk 040 260 15 85 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Wil jij ook samenwerken met DELA?

Coöperatie DELA staat haar leden graag met raad en daad bij. Maar ook jij, als bewindvoerder, kunt op ons rekenen voor praktische hulp en betrouwbare dienstverlening.

Chat met onze medewerkers

Ben je bewindvoerder en wil je een DELA UitvaartPlan afsluiten voor jouw cliënt? Neem dan contact op met je eigen accountmanager. Heb je die nog niet? Maak dan een afspraak met een accountmanager via onze BewindvoerdersDesk, bereikbaar via 040 260 15 85 of bewindvoerders@dela.org.

Wat kan DELA voor jou betekenen?

Als bewindvoerder zoek je naar de beste oplossingen voor je klanten. Coöperatie DELA biedt gemak, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Met het coöperatieve karakter en onze toewijding, zorgen we 'met elkaar' 'voor elkaar'. Alle communicatie over de verzekering van jouw rechthebbende gaat via jou. En bij overlijden bellen de nabestaanden naar onze meldpost en nemen wij direct de zorg uit handen.

Sinds januari 2015 bieden wij bewindvoerders de mogelijkheid om met DELA samen te werken op basis van een eenvoudig acceptatieproces. Eén telefoontje is voldoende. Uiteraard is het wel nodig om een persoonlijk gesprek met je eigen accountmanager aan te gaan, zodat jullie beiden een beeld kunnen vormen of een samenwerking een passend vervolg kan zijn.

Inkomensbeheer
Daarnaast hebben wij sinds de zomer van 2018 onze aandacht ook gevestigd op Inkomensbeheer. Zodat cliënten van inkomensbeheerders ook gebruik kunnen maken van onze professionele dienstverlening. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze BewindvoerdersDesk.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met DELA?

Onze BewindvoerdersService is ontwikkeld in nauwe samenwerking met collega-bewindvoerders. Inmiddels werken wij samen met ruim 800 bewindvoerders door heel Nederland. Zij kozen ervoor om met ons samen te werken op basis van de volgende voordelen:

  • Gemak en persoonlijke service: een eigen accountmanager als vast aanspreekpunt en ondersteuning vanuit onze algemene BewindvoerdersDesk (bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur).
  • Eenvoudig aanvraagproces met snel duidelijkheid over de acceptatie.
  • De mogelijkheid om uitvaartverzekeringen voor je rechthebbenden af te sluiten tegen een speciaal bewindvoerderstarief, zonder medische gezondheidswaarborgen (groepsacceptatie).
  • De jaarlijkse premiestijging van de uitvaartverzekering wordt beperkt dankzij coöperatiewinstdeling.
  • Je rechthebbende is altijd goed verzekerd: het verzekerde dienstenpakket blijft ondanks prijsstijgingen waardevast.

Daarnaast kun je namens je rechthebbende gebruik maken van onze aanvullende diensten, zoals Nabestaandenzorg, de VoorelkaarDesk, onze NotarisService en het Goededoelenfonds.

Meer weten?

Wil je graag eerst meer weten over wat een samenwerking met coöperatie DELA inhoudt? Bel dan met onze BewindvoerdersDesk via onderstaand nummer, of vul het contactformulier in. 

  • 040 260 15 85 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 15 85 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.