• BewindvoerdersDesk 040 260 15 85 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

DELA BewindvoerdersService

In 2014 heeft DELA in samenwerking met diverse bewindvoerders de BewindvoerdersService ontwikkeld. Een nieuwe professionele service waarmee wij jou als bewindvoerder helpen om jouw rechthebbenden (cliënten) goed van dienst te zijn.

Chat met onze medewerkers

Ambitie

Het is onze ambitie om zo veel mogelijk rechthebbenden een waardig afscheid te bieden. En om hun nabestaanden na overlijden niet met de kosten en het regelen van een uitvaart te belasten. Dit komt voort uit het gedachtegoed waaruit coöperatie DELA 80 jaar geleden is ontstaan: een waardig afscheid bieden aan iedereen uit alle lagen van de bevolking, arm of rijk. Wij bieden rechthebbenden dan ook niet alleen onze uitvaartverzekering, maar helpen hen ook op het gebied van uitvaartverzorging en nabestaandenzorg.

Om deze ambitie waar te maken bieden we de bewindvoerders waarmee wij samenwerken een zo eenvoudig mogelijk acceptatieproces aan. En hebben we voor hen een eigen BewindvoerdersDesk en digitaal portaal.

Sinds de zomer 2018 hebben wij daarnaast onze aandacht ook gevestigd op de branche Inkomensbeheer. Zodat cliënten van inkomensbeheerders ook gebruik kunnen maken van onze professionele dienstverlening.

Inmiddels werken wij samen met ruim 800 bewindvoerders, inkomensbeheerders en brancheverenigingen. Wij bieden hen ‘gemak met een gezicht’. Zo kunnen we hen optimaal ondersteunen en samen bouwen aan een lange termijn relatie.

  • 040 260 15 85 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 15 85 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.