• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Documenten om te downloaden

Wij hebben alle documentatie rondom het DELA LeefdoorPlan voor je verzameld. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur, telefoonnummer 040 260 16 36.

Bekijk de verzekeringskaart

Met een verzekeringskaart zie je in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Op de digitale kaarten is met iconen – en waar nodig een korte toelichting – weergegeven wat wel en niet gedekt is. Zo kun je eenvoudig de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Bekijk de verzekeringskaart van de overlijdensrisicoverzekering.

Onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent als je kiest voor een verzekering van DELA. In onze vergelijkingskaarten leggen wij daarom precies uit wat onze dienstverlening inhoudt en wat de kosten van onze dienstverlening zijn.

Medische Acceptatie

Waarom is er een medisch acceptatie beleid?

DELA heeft de verantwoordelijkheid om te zorgen dat de premies zo laag mogelijk blijven. Daarnaast willen we dat de premie voor iedereen eerlijk is en ook zo blijft.

In de basispremie zijn alleen de risico’s opgenomen die voor iedereen gelijk zijn. Bijvoorbeeld het risico op een verkeersongeval of het ontstaan van een ziekte nadat de verzekering is afgesloten. De risico’s die niet in de basispremie zijn opgenomen, beoordeelt DELA op het moment dat je een verzekering afsluit of een verzekering verhoogt. Wanneer bij de beoordeling blijkt dat er extra risico’s zijn, bepaalt DELA tegen welke voorwaarden je verzekerd kunt worden.

Bekijk hier voorbeeldvragen in de gezondheidsverklaring

Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen. Meer informatie vind je op de website Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken