• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Documenten om te downloaden

Wij hebben alle documentatie rondom het DELA LeefdoorPlan voor u verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur, telefoonnummer 040 260 16 36.

Chat met onze medewerkers

Chat met onze medewerkers

De belangrijkste informatie en aandachtspunten van het DELA LeefdoorPlan

Exacte omschrijving van wat verzekerd is met het DELA LeefdoorPlan

Bekijk de verzekeringskaart

Met een verzekeringskaart ziet u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Op de digitale kaarten is met iconen – en waar nodig een korte toelichting – weergegeven wat wel en niet gedekt is. Zo kunt u eenvoudig de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Bekijk de verzekeringskaart van de overlijdensrisicoverzekering.


Onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent als u kiest voor een verzekering van DELA. In onze dienstverleningsdocumenten leggen wij daarom precies uit wat onze dienstverlening inhoudt en wat de kosten van onze dienstverlening zijn.


Medische Acceptatie

Waarom is er een medisch acceptatie beleid?

DELA heeft de verantwoordelijkheid om te zorgen dat de premies zo laag mogelijk blijven. Daarnaast willen we dat de premie voor iedereen eerlijk is en ook zo blijft.

In de basispremie zijn alleen de risico’s opgenomen die voor iedereen gelijk zijn. Bijvoorbeeld het risico op een verkeersongeval of het ontstaan van een ziekte nadat de verzekering is afgesloten. De risico’s die niet in de basispremie zijn opgenomen, beoordeelt DELA op het moment dat u een verzekering afsluit of een verzekering verhoogt. Wanneer bij de beoordeling blijkt dat er extra risico’s zijn, bepaalt DELA tegen welke voorwaarden u verzekerd kunt worden.

Bekijk een voorbeeld van gezondheidsvragen voor een overlijdensrisicoverzekering tot € 100.000
Bekijk een voorbeeld van gezondheidsvragen voor een overlijdensrisicoverzekering vanaf € 100.001
Bekijk een voorbeeld van gezondheidsvragen voor een overlijdensrisicoverzekering vanaf € 200.001

U kunt aanvullende gezondheidsvragen ontvangen via Meditel.


Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen. Meer informatie vindt u op de website Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken

  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Overlijdensrisicoverzekering

Het DELA LeefdoorPlan is de overlijdensrisicoverzekering van DELA. Met het DELA LeefdoorPlan zijn uw partner en gezin financieel beschermd tegen het wegvallen van een inkomen bij overlijden.

Lees meer