Goedkope uitvaart­verzekering

De goedkope uitvaartverzekering van DELA zorgt ervoor dat jouw uitvaart betaald kan worden. Je bepaalt zelf hoe hoog de premie van je uitvaartverzekering precies is. Je kiest namelijk zelf wat je wilt laten verzekeren.

Een goede, maar toch goedkope uitvaartverzekering

Ook met een goedkope uitvaartverzekering hoeven jouw nabestaanden zich geen zorgen te maken over hoge uitvaartkosten. Als jij overlijdt, dekt zo’n verzekering de uitvaartkosten gedeeltelijk of zelfs helemaal. En onze uitvaartverzorgers helpen je nabestaanden om een mooi en passend afscheid voor jou te regelen.

Een dure of goedkope uitvaart?

De maandelijkse kosten (jouw premie) van de uitvaartverzekering zijn afhankelijk van jouw uitvaartwensen. Wil je bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Voor welk vervoer kies je? Wil je een kop koffie of juist een uitgebreide lunch na afloop? Dit is maar een greep uit de keuzes die er zijn voor je uitvaart. Jouw wensen bepalen de kosten van jouw uitvaart en dus ook de hoogte van je verzekering. Wil je weten wat een uitvaart volgens jouw wensen kost? Bereken dan je uitvaartkosten.

Daarnaast is de premie afhankelijk van:

  • De soort uitvaartverzekering en de hoogte van het aanvullend verzekerd bedrag
  • Hoe lang je premie wilt betalen
  • Hoe oud je bent
  • Hoe gezond je bent

Benieuwd wat je bij ons betaalt voor een uitvaartverzekering? Bereken dan nu je premie.

 

Bereken de premie

In de volgende stap kun je jouw gezin toevoegen
Geboortedatum*
 

 

Hoe kan DELA zo'n goedkope uitvaartverzekering aanbieden?

Bij DELA geloven we dat we er zijn voor elkaar. We willen dat iedereen een goede uitvaartverzekering kan afsluiten. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden, zodat je ook kunt kiezen voor een goedkope uitvaartverzekering. Als coöperatie met ruim 5 miljoen mensen kunnen wij onder andere inkoopvoordeel bieden. Dat helpt ons om de kosten laag te houden, waardoor we jou een lage premie kunnen bieden voor je uitvaartverzekering.

Ben je benieuwd of je wel of geen uitvaartzekering nodig hebt? Doe dan de "Heb ik een uitvaartverzekering nodig?"-test.

Ook proberen we de premiestijging van onze uitvaartverzekering zo laag mogelijk te houden. Dat doen we met onze unieke winstdelingsregeling. De winst die we maken, delen we met onze leden met een uitvaartverzekering. Zo kunnen wij jou een goedkope uitvaartverzekering bieden. Door de winstdelingsregeling stijgt de premie minder hard dan eigenlijk zou moeten om de uiteindelijke uitvaart te kunnen bieden waar je voor verzekerd bent. Uitvaarten worden namelijk ieder jaar duurder. Dat komt onder andere door inflatie. Maar onze uitvaartverzekering is waardevast. Dat betekent dat de waarde van je uitvaartverzekering stijgt als uitvaarten duurder worden. Je betaalt tijdens de looptijd dus minder premie dan je uitvaart uiteindelijk echt waard is.

 

Goedkope uitvaartverzekeringen vergelijken

In Nederland zijn er meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen. Wat er precies verzekerd is en wat de voorwaarden zijn, verschilt nogal tussen verzekeraars. Soms lijkt een uitvaartverzekering goedkoper, maar dan blijkt dat er ook veel minder verzekerd is. Kijk dus goed wat er precies verzekerd is voor welk bedrag als je goedkope uitvaartverzekeringen met elkaar wilt vergelijken.

 

Een goedkope uitvaartverzekering afsluiten

Daarom kies je voor een goedkope uitvaartverzekering bij DELA:

  • Een verzorgde uitvaart voor een klein bedrag per maand
  • DELA helpt je nabestaanden een mooi en passend afscheid te regelen
  • Waardevaste uitvaartverzekering: geen zorgen over stijgende uitvaartkosten
  • Flexibel, je kunt de verzekering op elk moment aanpassen als je wensen veranderen
  • Jaarlijkse premiestijging blijft beperkt door winstdelingsregeling

Hoeveel moet ik verzekeren?

Bereken in 2 minuten wat de kosten van een crematie of begrafenis zijn. Zo krijg je een beeld van wat een uitvaart ongeveer kost en welk bedrag je kunt verzekeren.

Chat met onze medewerkers