• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Documenten om te downloaden

Wij hebben alle documentatie rondom het DELA UitvaartPlan voor u verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur, telefoonnummer 040 260 16 36.

De belangrijkste informatie en aandachtspunten van het DELA UitvaartPlan

Exacte omschrijving van wat verzekerd is met het DELA UitvaartPlan

Bekijk de verzekeringskaart

Met een verzekeringskaart ziet u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Op de digitale kaarten is met iconen – en waar nodig een korte toelichting – weergegeven wat wel en niet gedekt is. Zo kunt u eenvoudig de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Bekijk de verzekeringskaart van de Natura-Uitvaartverzekering.


Onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent als u kiest voor een verzekering van DELA. In onze dienstverleningsdocumenten leggen wij daarom precies uit wat onze dienstverlening inhoudt en wat de kosten van onze dienstverlening zijn.


Medische acceptatie

Waarom is er een medisch acceptatie beleid?

DELA heeft de verantwoordelijkheid om te zorgen dat de premies zo laag mogelijk blijven. Daarnaast willen we dat de premie voor iedereen eerlijk is en ook zo blijft.

In de basispremie zijn alleen de risico’s opgenomen die voor iedereen gelijk zijn. Bijvoorbeeld het risico op een verkeersongeval of het ontstaan van een ziekte nadat de verzekering is afgesloten. De risico’s die niet in de basispremie zijn opgenomen, beoordeelt DELA op het moment dat u een verzekering afsluit of een verzekering verhoogt. Wanneer bij de beoordeling blijkt dat er extra risico’s zijn, bepaalt DELA tegen welke voorwaarden u verzekerd kunt worden.


Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen. Meer informatie vindt u op de website Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken

Uitvaartverzekering

Wilt u dat uw nabestaanden geen zorgen hebben over onverwachte hoge uitvaartkosten. Verzeker uw uitvaartwensen met de uitvaartverzekering van DELA.

Lees meer

Chat met onze medewerkers

  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.