• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Onze dienstverlening en kosten

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over onze dienstverlening en de kosten daarvan vóórdat u zich door ons laat adviseren of een verzekering bij ons afsluit.

Wat zijn advies- en distributiekosten?

Distributie van en advies over verzekeringen kosten geld. Wij zijn wettelijk verplicht deze apart in rekening te brengen als u een financieel advies van ons krijgt, een nieuwe verzekering bij ons afsluit of als er een nieuwe verzekering tot stand komt na een ingrijpende wijziging.

Distributiekosten
Distributiekosten zijn kosten voor het verwerken van de verzekeringsaanvraag en gelden per polis. De hoogte van de distributiekosten is afhankelijk van hoe en waar u de verzekering afsluit, bijvoorbeeld telefonisch of via onze website. Sluit u de verzekering af via onze website? Dan zijn de distributiekosten € 9,50. Deze brengen wij in de eerste 10 jaren tegelijk met uw premie in rekening. Dat is € 0,08 per maand.

Advieskosten
Advieskosten zijn kosten voor het financieel advies dat u van onze adviseurs krijgt. Advieskosten zijn alleen van toepassing als u door DELA wordt geadviseerd. DELA adviseert alleen over haar eigen producten en diensten.

Kostenoverzicht
In het kostenoverzicht vindt u een overzicht van de verschillende advies- en distributiekosten per manier van afsluiten.

Dienstverleningsdocument

In het dienstverleningsdocument leggen wij uit wat u kunt verwachten van onze dienstverlening op het gebied van advies. Onze dienstverleningsdocumenten:

Wilt u weten hoe het dienstverleningsdocument werkt? Bekijk dan het filmpje van de AFM hierover.

 

  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • 040 260 16 36 Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Chat met onze medewerkers