DELA is een coöperatie met meer dan drie miljoen leden. Iedereen is welkom. Met onze 80-jarige kennis en ervaring vinden wij dat iedereen een waardig afscheid verdient tegen een betaalbare premie.

Chat met onze medewerkers

We staan onze leden en niet-leden en hun naasten met raad en daad bij . Wij bieden hen praktische en financiële zekerheid vóór, tijdens en na de uitvaart. Vanuit die gedachte is het team van Bedrijven en Instellingen opgericht. Ons team maakt het voor u zo eenvoudig mogelijk om een uitvaartverzekering te realiseren zodat uw cliënten (in de toekomst) ook verzekerd zijn van een waardig afscheid.

Bewindvoerders Service

In samenwerking met een aantal bewindvoerders hebben wij de Bewindvoerders Service ontwikkeld. Een nieuwe professionele aanpak waarmee we u als bewindvoerder helpen om uw rechthebbenden (cliënten) te verzekeren. Niet alleen door het afsluiten van onze uitvaartverzekering, maar ook op het gebied van uitvaartverzorging en nabestaandenzorg. Juist door gebruik te maken van de gedachte waarom Coöperatie DELA 80 jaar geleden is ontstaan, namelijk tegen een betaalbare premie een waardig afscheid kunnen bieden voor iedereen ongeacht arm of rijk.

Bewindvoerdersdesk

De accountmanagers hebben een spilfunctie. Zij zijn niet alleen het vaste aanspreekpunt voor uw kantoor, zij verzorgen ook de informatie over onze verzekeringen en ledenvoordelen, bieden hulp bij vragen over de ledenvoordelen en beheren de samenwerking met de bewindvoerder. Een professioneel team waarmee we het u zo makkelijk mogelijk maken en ondersteuning bieden d.m.v. ervaren, betrouwbare en persoonlijke mensen. Het team accountmanagers wordt ondersteund door collega's van de Bewindvoerdersdesk. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 040 260 15 85.

Afsluiten van een uitvaartverzekering

Bent u bewindvoerder en wilt u een DELA UitvaartPlan afsluiten voor uw cliënten? Wij hebben daar speciale afspraken voor met bewindvoerders. Uw accountmanager kan u hierover alles vertellen. Neem contact op met uw eigen accountmanager of maak een afspraak met een accountmanager via onze bewindvoerdersdesk bewindvoerders@dela.org of 040 260 15 85.