• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

DELA gekozen tot best gewaardeerde verzekeraar voor Particulier Leven

Meer lezen

Levensvraag: Wanneer deed je voor het laatst iets voor het eerst? En wat was dat dan?

Meer lezen

Levensvraag: Voor welke ultieme vakantie zou je geld opzij willen zetten en waarom?

Meer lezen

Levensvraag: Wat zou je doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren en waarom?

Meer lezen

Levensvraag: Wat vind jij van een levenstestament? En heb je er zelf ook al iets voor geregeld?

Meer lezen

Column: SWO loslaten? DELA sprak erover met een aantal financieel adviseurs

Hoe ziet een moderne samenwerking tussen adviseur en aanbieder er uit? DELA onderzoekt dit in een aantal ronde tafels met financieel adviseurs.

Meer lezen

Column: Hoe ga je in een moderne samenwerking om met het beheer?

Hoe ga je in een moderne samenwerking om met het beheer? En zaken in het verlengde daarvan als informatieverstrekking. Coöperatie DELA gaat hierover graag in dialoog. In gesprek met vier onafhankelijk financieel adviseurs onderzoekt Armand Baas Becking, directeur Intermediair bij DELA, hoe de rolverdeling zou kunnen zijn.

Meer lezen

Levensvraag: Welke verandering wil je in het komende jaar het liefste toepassen in je leven en waarom?

Eigenlijk ben ik al een heel tevreden persoon. Ik zou dingen gewoon weer doen zoals ik ze altijd heb gedaan. Mijn vrouw en kinderen zijn alles voor me, waar ter wereld we ook zijn.

Meer lezen

Levensvraag: Welke herinnering van afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Een moment van bezinning door een onverwachte vraag vanuit coöperatie DELA en dus tijd om terug te kijken naar 2016. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. Het afgelopen jaar is een jaar die voor mij het geschiedenisboek in gaat als een prachtig jaar.

Meer lezen

Column: Klanten verwachten en verdienen een volledig advies

Door Vera Gommans - Het is de mantra van de moderne maatschappij, de wereld verandert. Bijzonder? Niet echt! De wereld verandert al zo lang als ze bestaat. Van organisaties, bedrijven en de mensen die er werken, wordt veel flexibiliteit en inventiviteit gevraagd. Want zeg nou eerlijk, anticiperen op de toekomst zorgt voor minder verrassingen en maakt je als adviseur sterker.

Meer lezen

Levensvraag: Wat zou u anders doen als u het leven mocht overdoen

‘De keuzes die ik tot nu toe in mijn leven heb gemaakt, hebben me gevormd tot degene die ik nu ben. En daar ben ik zeker tevreden mee. Ik ben vooral heel erg trots op mijn partner en kinderen en datgene wat we tot nu toe samen, maar ook individueel hebben bereikt.

Meer lezen

Een kijkje achter de schermen bij coöperatie DELA

Regelmatig organiseren onze accountmanagers van team intermediair een bijeenkomst om adviseurs persoonlijk te kunnen ontmoeten en het intermediaire kanaal mee te nemen in de visie van onze afdeling. Vrijdag 30 september hebben we een ontbijtsessie georganiseerd bij ons op kantoor, waarbij we 20 financieel adviseurs een kijkje hebben gegeven achter de schermen bij DELA. Dit geeft een goed beeld van wat er zoal gebeurt bij ons op kantoor in Eindhoven.

Meer lezen

Levensvraag: Wanneer is een werkdag echt succesvol te noemen

Een (werk)dag is voor mij succesvol als ik servicegericht en ondernemend ben en kan genieten van wat er die dag op mijn pad komt. Ik noem ze ook wel the moments of value.

Meer lezen

Column: Nu al nadenken over later

Door Sandra Bierens - ‘Draagt Elkanders Lasten’, het klinkt als een begrip uit de vorige eeuw en dat is het ook. Het is de naam die onze oprichters in 1937 bedachten voor onze coöperatie. Nu zullen maar weinig mensen weten dat deze afkorting voor DELA staat. Neemt niet weg dat de essentie hiervan nog springlevend is.

Meer lezen

Column: Serviceproviders groeien ook in 2016

Armand Baas Becking sprak met InFinance over zijn visie op de intermediaire adviesmarkt. Ook in 2016 worden stappen gezet in de digitalisering van bemiddeling van verzekeringen en hypotheken. Klanten willen steeds minder vaak betalen voor administratieve handelingen die ze op een eenvoudige wijze ook zelf kunnen doen.

Meer lezen

Nieuws: hoe u conflicten kunt voorkomen

Door de redactie - Tussen alle mooie Olympische sportbeelden van de afgelopen weken, zag onze accountmanager Chris Fluri een interessante uitzending op tv. Het ging over verstoorde familierelaties die ontstaan bij het verdelen van een erfenis. Iets waar uw klant ook mee te maken kan krijgen of beter, dit natuurlijk het liefst wilt voorkomen.

Meer lezen

Nieuws: bent u klaar voor het nieuwe normaal?

Door de redactie - Op woensdag 15 juni vindt het SEH-congres 2016 plaats, een evenement waar jaarlijks veel financieel adviseurs uit het hele land op af komen. Onderwerp van dit jaar is: ‘het nieuwe normaal’ in de financiële advieswereld.

Meer lezen

Nieuws: Klanten Vannu te gast bij DELA

Door de redactie - Bij coöperatie DELA delen we graag onze kennis. We organiseren regelmatig themabijeenkomsten Uitvaart & Erfrecht voor onze leden. Deze bijeenkomsten vinden plaats door het hele land. Regelmatige benaderen we ook intermediairs uit de regio om zo’n bijeenkomst bij te wonen.

Meer lezen

Column: Weten wat er leeft bij de klant

Door Fred van den Broek – In februari bezochten mijn compagnon en ik de door coöperatie DELA georganiseerde themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht in Amersfoort. We waren in de eerste plaats benieuwd naar welke informatie ‘de klant’ daar zoal te horen zou krijgen. Dat bleek een goed verhaal te zijn over zaken die je nu al kunt regelen rondom je overlijden, zonder commerciële bijbedoelingen.

Meer lezen

Levensvraag: Welke dromen wil je nog waarmaken en waarom?

Het leven is inderdaad kort en laat zich niet plannen. In mijn directe omgeving zijn er veel jonge mensen geconfronteerd met een ziekte en een aantal ook met fatale afloop. Ik realiseer mij dan ook als geen ander dat geluk verscholen zit in kleine dingen en dat je van elke dag moet genieten.

Meer lezen
Meer laden