• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

Levensvraag: Welke herinnering van afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Een moment van bezinning door een onverwachte vraag vanuit coöperatie DELA en dus tijd om terug te kijken naar 2016. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. Het afgelopen jaar is een jaar die voor mij het geschiedenisboek in gaat als een prachtig jaar.

Zakelijk was het een heftig jaar, maar wel dankbaar werken voor de vele klanten die een volgende stap maakten in hun leven. Gelukkige gezichten bij de notaris na bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe woning. Dat blijft wat mij betreft de mooiste beloning van het werk.

Toch verscheen mijn grootste glimlach bij een privémoment. De terugkomst van mijn zoon op Schiphol na een half jaar Australië. Als je 18 jaar bent, niet weet wat je met de rest van je leven wilt en om dit te ontdekken helemaal alleen naar de andere kant van de wereld vertrekt, ben je een echte bikkel. Inmiddels heeft hij zijn draai gevonden in een nieuwe opleiding.

Door zijn vertrek, maar ook omdat ik hem zo lang moest missen, besefte ik bij zijn terugkomst op Schiphol dat geluk dicht bij jezelf ligt. Iets wat we in zakelijke drukke tijden wel eens vergeten.

Ik verheug me op naar een nieuw jaar met heel veel plezier en glimlachmomenten.

Peter Drijver
Drijver Advies