• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

De Finance Run 2020

Goed nieuws: De Finance Run 2020 gaat door!

Ook dit jaar is coöperatie DELA hoofdsponsor van het sportieve netwerkevent van de Financiële Industrie “Finance Run”. De Finance Run gaat in een aangepaste vorm door en ook met de mogelijkheid om op 4 september 2020 aan de start staan rond de Bosbaan. We nodigen én dagen je uit om samen met ons hieraan deel te nemen voor het goede doel.

Virtuele deelname op eigen locatie of in Amsterdam aan de Bosbaan
Deelnemers lopen op een eigen gekozen locatie óf kunnen deelnemen aan de 5km run bij Grand Café De Bosbaan op 4 september (maximaal 150 deelnemers). Als loper download je een app op je telefoon die de tijd registreert. Lopen op eigen gekozen locatie kan vanaf vrijdag 28 augustus 06:00 tot vrijdag 4 september 15:00 uur voor de volgende afstanden: 5km, 10km, FD ½e Marathon. Je ontvangt een digitaal startnummer in de vorm van een unieke url-code die je kunt uploaden in de (gratis) app Racemap. Op het moment dat jij wilt gaan lopen, zet je de app aan en gaat jouw tijd lopen. Als je wilt kun je via live-tracking door je collega’s gevolgd worden. Sta jij op donderdag 3 september 17.00 uur in de top 3 mannen of 3 vrouwen, dan ontvang je een VIP-uitnodiging voor vrijdag 4 september bij Grand Café De Bosbaan te Amstelveen

Finance Run
In 2020 vindt alweer de 7e editie van de Finance Run plaats. Afgelopen jaar zijn ruim 1.000 startbewijzen verstrekt. Het event is georganiseerd voor het goede doel “stichting LEF”. LEF staat voor Leven En Financiën en heeft als doel jongeren financieel bewuster te maken. Dat betekent dat ze jongeren helpen om meer te weten te komen over geld en hoe ze er slim mee om kunnen gaan. De opbrengst in 2019 was € 35.000. Meer informatie kun je vinden op de volgende link.

Hoe kan je deelnemen?
Voel je de uitdaging en ren je graag met ons mee voor het goede doel dan kan je een mail sturen naar relatiebeheer@dela.org met de volgende gegevens (naam, geslacht, mailadres, mobiele telefoonnummer, afstand 5/10/21 km op eigen locatie of 5 km op de Bosbaan en verwachtte einddtijd). De kosten voor de inschrijving zijn voor Coöperatie DELA met uitzondering van een eigen bijdrage voor de stichting LEF van € 20 per deelnemer. Je schrijft je in als individu en als je met meerdere collega’s wil meelopen dan is dat ook mogelijk. De uiterlijke inschrijfdatum is maandag 10 augustus 2020.

Loop je met ons mee?

Team Intermediair