• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Corona-informatie

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Account aanmaken

Chat met onze medewerkers

Vul uw gegevens in

Geboortedatum*
Polisnummer*
Waar kan ik mijn polisnummer vinden?
 
Gebruikersnaam / e-mailadres*
Wachtwoord*
E-mailadres*

U ontvangt een bevestigingsmail met een link om uw account te activeren. Let op: deze e-mail kan in het mapje van uw ongewenste post terechtgekomen zijn.

DELA gebruikt uw e-mailadres voor berichten in het kader van het uitvoeren van de verzekeringsovereenkomst. U ontvangt uw verzekeringspolis(sen) via e-mail of via Mijn DELA.
DELA kan uw e-mailadres ook gebruiken voor het toesturen van informatie over onze ledenvoordelen en informatie over producten en diensten van DELA. Als u dat niet wilt, dan kunt u dat hier aangegeven.

Het gemak van Mijn DELA

  • Wijzig zelf gemakkelijk uw persoonlijke gegevens
  • Bekijk en wijzig uw verzekering(en)
  • Bepaal uw voorkeur: ontvang uw polis per post of digitaal
  • Leg uw persoonlijke uitvaartwensen vast

Let op: heeft u uw verzekering afgesloten via een tussenpersoon? Dan kunt u uw polis niet via Mijn DELA bekijken. Voor vragen over uw verzekering kunt u terecht bij uw adviseur. De contactgegevens staan op uw polis.

DELA gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens leest u in het privacy statement