DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

As bewaren in een urn

Het kopen van een urn is heel persoonlijk. Daarom hebben wij in onze collectie urnen in alle soorten, maten, materialen en stijlen. Rond of vierkant, van glas of keramiek. U kunt ook mini-urntjes kopen, voor als meerdere personen graag wat as willen hebben. Of als u bijvoorbeeld de as wil verstrooien maar ook een klein beetje wil bewaren. 

Urnen

Knuffelkeitje - mini-urn keramiek

Met de hand gevormd urntje waarin u een klein beetje as van uw dierbare kunt bewaren. Het keitje voelt prettig aan in de hand en is makkelijk mee te nemen.

45,00

Urn kleurrijke in diabolo-vorm

Bijzonder vormgegeven urn van kunststof in prachtige kleuren. Het gebruikte materiaal - glasfiber - maakt de urn uitermate duurzaam.

199,00

Urn met tulpenmotief

Handgemaakte urn van hoogwaardig messing. In de urn is zorgvuldig een fraai motief van tulpen geëtst. De koperkleurige tulpen kleuren prachtige tegen de bordeauxrode achtergrond. Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

259,00

Mini-urn Hartje met tulpenmotief

Handgemaakte mini-urn in de vorm van een hartje. Het hartje heeft een prachtige vorm: een holling aan de bovenkant en een mooie kromming aan de onderkant. In het hartje is zorgvuldig een fraai motief van vlinders geëtst. De koperkleurige vlinders kleuren prachtig tegen de glanzende achtergrond. Alleen geschikt voor binnen gebruik.

75,00

Mini-urn Keepsake met tulpenmotief

Deze mini-urn is een prachtig aandenken aan uw dierbare. In de keepsake is zorgvuldig een fraai motief van tulpen geëtst. De koperkleurige tulpen kleuren prachtige tegen de bordeauxrode achtergrond. Alleen geschikt voor binnen gebruik.

65,00

Urn met vlindermotief

Handgemaakte urn van hoogwaardig messing. In de urn is zorgvuldig een fraai motief van vlinders geëtst. De koperkleurige vlinders kleuren prachtige tegen de glanzende achtergrond. Alleen geschikt voor binnen gebruik.

259,00

Mini-urn Hartje met vlindermotief

Handgemaakte mini-urn in de vorm van een hartje. Het hartje heeft een prachtige vorm: een holling aan de bovenkant en een mooie kromming aan de onderkant. In het hartje is zorgvuldig een fraai motief van vlinders geëtst. De koperkleurige vlinders kleuren prachtig tegen de glanzende achtergrond. Alleen geschikt voor binnengebruik.

75,00

Mini-urn Keepsake met vlindermotief

Deze mini-urn is een prachtig aandenken aan uw dierbare. In de keepsake is zorgvuldig een fraai motief van vlinders geëtst. De koperkleurige vlinders kleuren prachtige tegen de glanzende achtergrond. Alleen geschikt voor binnen gebruik.

65,00

Mini-urn Sterretje zilver-mat

Prachtig aandenken aan uw dierbare, een mini-urn in de vorm van een dynamisch sterretje. Deze keepsake is gemaakt messing, een legering van koper en zink, in een mooie zilver-matte uitvoering.

75,00

Mini-urn Hartje met zilver-matte finish

Deze hartjes-urn heeft een aparte vorm: een bolle bovenkant en een mooie kromming aan de onderkant. De urn is in een zilver-matte tint afgewerkt. Een bijzonder aandenken aan uw dierbare. Alleen geschikt voor binnen gebruik.

75,00

Kinder mini-urn met parelmoeren uitstraling

Een klein en bijzonder monument voor een overleden kind is deze mini urn met parelmoeren uitstraling. In het heldere metaal is een halve maan met sterretjes afgebeeld. De mini-urn is zorgvuldig en met veel vakmanschap gemaakt en afgewerkt.

75,00

Urn in traanvorm middel

Kleinere variant van de grote traanvormige urn. Een sierlijke urn in mooie kleuren. De glanzende matte voorkant steekt mooi af tegen de donkere omlijsting.

139,00

Chat met onze medewerkers