Rouwringen: asringen en ringen met vingerafdruk

Een ring is het symbool van oneindige liefde. Met een rouwring houd je de persoon die je zo moet missen altijd dicht bij je. Het is een tastbare herinnering voor het leven. Je kunt zelf een herdenkingsring kiezen die bij jou en je herinneringen past. Bijvoorbeeld een ring met een vingerafdruk van je dierbare of een ring met een beetje as erin.

Bekijk alle ringen

Vind bijzondere herinneringsproducten in onze webshop

  • Ervaren medewerkers
  • Snelle en nette bezorging
  • Kosteloos retourneren

Ringen met as

Een assieraad, zoals een ring, heeft voor veel mensen een troostende werking. Je kunt de as van je dierbare verwerken in een herdenkingsring. Zo maak je de herinnering aan je overleden dierbare tastbaar met een betekenisvol sieraad. Een asring heeft een kleine ruimte waarin een klein beetje as past. Een ring met ruimte voor as maken is specialistisch werk. De edelsmid doet dit met precisie en aandacht, zodat jij het sieraad met as zorgeloos kunt dragen.

Asringen voor iedereen

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van ringen met as. Kies een ring die past bij jouw wensen en de persoonlijkheid van je overleden dierbare. Het is bij veel ringen mogelijk om er iets in te graveren. Zoals een naam of speciale datum. Voor iedere stijl, smaak en budget is een passende rouwring te vinden. Wij helpen graag bij het maken van de keuze.

Bekijk alle asringen

Ringen met vingerafdruk

Een vingerafdruk legt de laatste aanraking met je dierbare voor altijd vast. De vingerafdruk kun je laten graveren in een vingerafdrukring. De edelsmid graveert de vingerafdruk in het gedenksieraad. Voor veel mensen is het een troostende gedachte om een ring met vingerafdruk te dragen. Zo neem je je overleden dierbare altijd met je mee.

Vingerafdrukringen in allerlei stijlen

Er is voor iedere smaak en iedere stijl wel een vingerafdruksieraad te vinden. Je kunt natuurlijk kiezen voor een gewone, ronde ring. Maar er is veel meer mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een slagring. Dat is een ring met een bijzondere vorm, zoals twee uiteindes die over of langs elkaar lopen. Ook mogelijk is een zegelring met de vingerafdruk in het zegel gegraveerd van de ring. Wat voor ring je ook kiest, een ring met vingerafdruk is een prachtig gedenksieraad met betekenis en een sieraad voor het leven.

Bekijk alle vingerafdrukringen

Kies je zilver of goud?

Asringen en vingerafdrukringen zijn er in verschillende uitvoeringen. Gaat je voorkeur uit naar een ring van zilver of van goud? Je kunt kiezen voor een glanzende of matte afwerking, met of zonder steen en met of zonder asreservoir of vingerafdruk. We helpen je graag bij het maken van je keuze. 

We helpen je graag

Weet je nog niet goed welk sieraad bij je past? Of heb je andere vragen over onze herinneringssieraden? Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag. Samen kijken we naar je wens, stijl, budget en persoonlijke verhaal.

Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Snel en persoonlijk contact kan ook zeven dagen per week via Twitter en Facebook. We staan voor je klaar.

Meer info over:

cta bio urn

Bekijk alle mogelijkheden

 

Veelgestelde vragen over onze producten

Hoe kom ik aan de as om in het sieraad te doen?
Alleen de opdrachtgever van de crematie mag over de as beslissen. Bent u geen opdrachtgever? Dan kunt u een machtiging vragen. Daarmee mag u de as in het crematorium afhalen. U ontvangt van ons een zakje, dat u na vulling kunt opsturen.
Hoe bestel ik een vingerafdruksieraad?
U kunt een vingerafdruksieraad bestellen als van uw dierbare een vingerafdruk is afgenomen. Het is mogelijk dat u in het bezit bent van een afdruk op papier of dat u een digitaal bestand heeft van een vingerafdruk. 

Vingerafdruk afgenomen op papier of digitaal bestand. 

Indien u de vingerafdruk heeft afgenomen met behulp van de herinneringsset, dient u de vingerafdruk zelf te digitaliseren door het maken van een foto, met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Uitleg over hoe u dit doet vindt u hier. Als u al een digitaal bestand heeft hoeft u niets te doen. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van ons een e-mail waarin u leest waar u de foto naar toe dient te  sturen. Na ontvangst van deze gegevens, ontvangt u van ons een bevestiging en zetten wij de bestelling in gang.

 
Kan DELA het sieraad voor mij vullen?
Ja, wij doen dit graag voor u. Hiervoor kunt u een afspraak maken met het crematorium. Wilt u dit liever zelf doen? Dan mag dat natuurlijk ook.
Waar wordt mijn bestelling bezorgd?

U kunt zelf een bezorgadres aangeven. Dat kan uw eigen adres zijn, maar u mag uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Daarnaast kunt u een product ook laten bezorgen bij een van onze grotere locaties. In dat geval neemt de locatie contact op als het product is ontvangen.

Hoeveel as heb ik nodig voor een sieraad?
Meestal is de hoeveelheid die in een sieraad past nog minder dan een theelepeltje. Het hangt natuurlijk ook af van de vorm en grootte van het sieraad.

Heb je vragen aan onze servicedesk?

Chat met onze medewerkers