Ashangers, asbedels en hangers met vingerafdruk

Als je afscheid hebt genomen van een dierbare, dan blijven de gezamenlijke herinneringen bestaan. In je hart en in je gedachten. Aan sieraden verbinden we vaak ook herinneringen, zeker bij gepersonaliseerde sieraden.

Ashangers, asbedels en hangers met vingerafdruk zijn unieke, persoonlijke manieren om iemand te herdenken.

Bekijk de ashangers en -bedels Bekijk de hangers met vingerafdruk

Vind bijzondere herinneringsproducten in onze webshop

  • Ervaren medewerkers
  • Snelle en nette bezorging
  • Kosteloos retourneren

Wat zijn ashangers en asbedels?

Ashangers en asbedels hang je aan een ketting of armband of je geeft ze een mooie plek in huis. In de hangers en bedels bewaar je een kleine hoeveelheid as van een dierbare. Zo vormen ze een troostende, tastbare herinnering. De sieraden worden handgemaakt door een edelsmid van edelmetalen zoals goud en zilver.

Daarnaast zijn er hangers en bedels van glas. In bepaalde ashangers en asbedels kun je direct as laten verwerken. Er zijn ook hangers en bedels met een speciale askamer. Je kunt de askamer zelf vullen met een speciale asvulset, of dit samen doen met een uitvaartverzorger. Je kunt de askamer ook laten vullen door medewerkers van het crematorium. 

Naast ashangers en asbedels bestaan er ook andere assieraden waarin as van een dierbare kan worden verwerkt, zoals ringen en armbanden.

Wat zijn vingerafdrukhangers?

Met een vingerafdrukhanger aan een ketting of armband, heb je de afdruk van jouw dierbare altijd dicht bij je. Als een soort aanraking. Ieders vingerafdruk is uniek. Dat maakt zo’n hanger ongekend persoonlijk.

Eerst moet je de vingerafdruk afnemen. Dit kan met een speciale herinneringsset. Als je wilt, kan de uitvaartverzorger je daar ook bij helpen. Een edelsmit graveert de vingerafdruk vervolgens professioneel in de door jou gekozen hanger. Naast een gravering van de vingerafdruk op hangers, is het ook mogelijk de vingerafdruk te laten graveren in een ring.

Ashangers met vingerafdruk

Vind je het een mooi idee om zowel de as als de vingerafdruk van je dierbare bij je te dragen? Dat kan. Het is namelijk ook mogelijk een ashanger met vingerafdruk te laten graveren. De hanger wordt dan gevuld met as en vervolgens graveert de edelsmit de vingerafdruk van je dierbare erin. Zo combineer je beide mogelijkheden voor een persoonlijk aandenken.

Van goud en zilver tot rvs en glas

Wil je een assieraad gaan dragen, dan is het belangrijk dat jij je prettig voelt bij het ontwerp. Het dragen van sieraden is persoonlijk en smaakgebonden. Daarom zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een gouden ashanger past misschien wel het beste bij je andere sieraden als je vaker goud draagt. En heb je een voorkeur voor zilver, dan kun je kiezen voor een zilveren ashanger. Combineren kan ook: zilveren en gouden ashangertjes samen vormen een mooi geheel. 

Materialen als glas en rvs geven de ashanger weer een totaal andere uitstraling. Welke stijl, smaak en budget je ook hebt, er is voor iedereen een passende hanger voor as te vinden. 

Asbedels en ashangers met vingerafdruk in verschillende vormen

Asbedels en ashangers – met of zonder vingerafdruk – zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen. Zo is er de bedel in de vorm van een kraal, die je aan een ketting of armband rijgt. Maar er zijn ook allerlei asbedels en ashangers in andere vormen. Zoals bedels en hangers in de vorm van een hart, rechthoek, vierkant, ster of bol. 

Ook bijzondere vormen als vlinders, puzzelstukjes, kruizen, klavertjes, vogels en vissen behoren tot de mogelijkheden. En bedels en hangers in organische vormen: deze vormen zijn niet direct te herleiden naar bestaande objecten, maar doen bijvoorbeeld denken aan dingen uit de natuur.  

Hulp nodig?

Weet je nog niet goed welke hanger bij je past? Of heb je andere vragen over onze herinneringsproducten? Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag. Samen kijken we naar je wens, stijl, budget en persoonlijke verhaal.

Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Snel en persoonlijk contact kan ook zeven dagen per week via Twitter en Facebook. We staan voor je klaar.

Meer informatie over:

cta bio urn

Bekijk alle mogelijkheden

 

Veelgestelde vragen over onze producten

Wat is de levertijd van de producten?

Dat verschilt. Niet-gepersonaliseerde producten die we op voorraad hebben, bezorgen we binnen 2-3werkdagen. De levertijd van producten waarin as of een vingerafdruk is verwerkt, bedraagt 4 tot 6 weken. Mocht de levertijd toch afwijken dan nemen we altijd contact met u op.

Is het mogelijk om een product na levering te ruilen als blijkt dat ik iets anders wil?

Ja, dit is soms mogelijk. Neem hiervoor contact op met met onze webshop. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

Waar wordt mijn bestelling bezorgd?

U kunt zelf een bezorgadres aangeven. Dat kan uw eigen adres zijn, maar u mag uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Daarnaast kunt u een product ook laten bezorgen bij een van onze grotere locaties. In dat geval neemt de locatie contact op als het product is ontvangen.

Waar kan ik advies krijgen bij het maken van een keuze?

Voor advies kunt u contact opnemen met onze webshop. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

U kunt ook naar een uitvaartcentrum gaan, en samen met een medewerker een artikel uitzoeken en bestellen.

Kan DELA de urn voor mij vullen?

Ja, wij doen dit graag voor u. Hiervoor kunt u een afspraak maken met het crematorium. Wilt u dit liever zelf doen? Dan mag dat natuurlijk ook.

Heb je vragen aan onze servicedesk?

Chat met onze medewerkers