• Vragen? 088-3352115 (ma-vr: 8.45-17.00) of via webshop@dela.org
 • naar dela.nl
 • Gratis verzending
 • Snelle bezorging
 • Gratis retourneren

Assieraden

Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden die er zijn om as van je dierbare te bewaren in een sieraad. Ze zijn gemaakt van glas, zilver of goud. Meer informatie.

Assieraden

Met een assieraad draag je altijd een tastbare herinnering bij je. In het sieraad bewaar je een klein beetje as. Dat kan bijvoorbeeld een hanger, armband of ring zijn. Je kunt je dierbare ieder moment van de dag koesteren zonder dat het anderen opvalt. Zij zien alleen een prachtig sieraad.

Chat met onze medewerkers

Onze collectie assieraden

Een assieraad is heel persoonlijk, daarom hebben we een ruime collectie met sieraden in allerlei stijlen, vormen en van diverse materialen. Je kunt een assieraad ook combineren met een vingerafdruk, dat maakt het sieraad nog persoonlijker. Een bijpassend collier of bedelarmband kan je er apart bij bestellen.

In onze collectie vind je onder andere de volgende sieraden:

 • Glasbedels
  Deze prachtige glasbedels zijn er in verschillende vormen en kleuren. De sieraden zijn geschikt voor een bedelarmband en bedelketting.
 • Glashangers
  Onze glashangers zijn er in verschillende vormen: bolletjes, hartjes, langwerpige hangers en glaskralen. Sommige hangers zijn gecombineerd met zilver.
 • Medaillons
  In de holle ruimte van een medaillon bewaar je wat kleine bezittingen of een haarlok van uw dierbare. Je kunt een medaillon uitbreiden met een glazen schijfje waarin wat as is verwerkt.
 • Ringen
  De as-ringen zijn 6mm brede, strak gevormde ringen met ruimte voor een klein beetje as. Deze ringen zijn er in zilver en goud.

Hoe maken we een assieraad?

De edelsmeden van onze leveranciers maken de collectie assieraden van DELA. Zij ontwerpen de sieraden en zorgen ook voor het nauwsluitende paswerk van sieraad en sluiting. Dit stelt de as van uw dierbare veilig. De edelsmid maakt sieraden van edelmetalen als goud en zilver. Meestal niet in pure vorm, omdat sieraden van puur edelmetaal zacht en daardoor kwetsbaar zijn. In een deel van de sieraden kun je as laten verwerken. Andere sieraden bevatten een askamer die je zelf kunt vullen.  

Kies je voor een handgemaakt sieraad waarin as is verwerkt? Dan ontvang je van ons een ‘as-aanleverset’, deze bestaat uit een vulzakje en instructie.

Wil je zelf een sieraad vullen? Bestel dan een ‘as-vulset’ als je een sieraad uitzoekt in onze webshop. Hiermee kun je de askamer van het sieraad gemakkelijk vullen.

Hulp nodig?

Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag met het kiezen van de juiste uitvoering. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

 

Meer info over: