• Vragen? 088-3352115 (ma-vr: 9.00-17.00) of via webshop@dela.org
  • Home
  • Gratis verzending
  • Snelle bezorging
  • Gratis retourneren

Assieraden

Misschien wil je graag een tastbare herinnering aan een dierbare of een dierbaar moment, zoals een sieraad. Het dragen van een persoonlijk sieraad is een manier om je dierbare altijd dichtbij je te hebben. Dat is voor veel mensen een geruststellende en troostende gedachte. Het kan je kracht geven om door te gaan.

We hebben verschillende assieraden in allerlei stijlen, vormen en materialen. Zo kies je zelf het gedenksieraad dat het beste aansluit bij jouw wensen en herinneringen. Meer informatie

Meer informatie over assieraden

Een assieraad is een persoonlijk sieraad met ruimte voor een beetje as van je dierbare. Misschien is er een symbool dat je aan je dierbare doet denken. Bijvoorbeeld een hartje, ster of klavertje vier.

Je kunt de as (laten) verwerken in een ketting, zodat je jouw dierbare dicht bij je hart kunt dragen, of in een ring met as. Ook zijn er assieraden in de vorm van bedels en armbanden. Je kunt in een sieraad zelfs de vingerafdruk van je dierbare laten verwerken. Een mooie en persoonlijke herinnering.

Ashangers

Een ashanger is een speciaal hangertje met ruimte voor as van je dierbare. Deze hanger kun je aan een ketting of armband dragen. Zo heb je je dierbare altijd symbolisch bij je. Neem de tijd om een assieraad te kiezen die het beste bij jouw wensen past. Denk bijvoorbeeld aan een hanger van metaal, een hanger van glas of een ashanger van zilver of goud. Je kunt het hangertje natuurlijk ook een mooie plek in huis geven.

Bekijk de collectie ashangers.

Asringen

Een assieraad is een persoonlijk en dierbaar sieraad. Met een asring blijf je op een bijzondere manier verbonden met je dierbare. Hierin leg je het leven en speciale momenten voor altijd vast in een tastbare herinnering. Er zijn veel verschillende keuzemogelijkheden in asringen. Denk aan goud of zilver, modern of klassiek, glanzend of mat. Je kunt vaak een vingerafdruk aan het ontwerp toe laten voegen. Zo maak je jouw herinnering nog persoonlijker. 

Bekijk de collectie asringen.

Askettingen

Een ketting met as bevat een speciaal hangertje ter nagedachtenis aan je dierbare. De kettingen van goud en zilver zijn met aandacht gemaakt door onze edelsmid. Met een bijpassend collier komen bedels, medaillons en hangers met as mooi tot hun recht. Je kunt een collier ook altijd los dragen.

Bekijk onze collectie askettingen, van soepel vallende slangencolliers van zilver en goud tot aan gourmet colliers, kettingen met geschakelde draadoogjes.

Asarmbanden

Een asarmband is een persoonlijk sieraad met ruimte voor as van je dierbare. Een tastbare herinnering aan een speciaal persoon. Je kunt een asarmband dragen als onderdeel van je dagelijkse outfit of juist bij speciale gelegenheden. Van een stoer of neutraal ontwerp tot een stijlvol juweel van zilver of rvs: er is voor iedere stijl een mooie asarmband te vinden. Glasbedels zijn een mooie toevoeging aan een armband met as. Kies de armband met as die bij jouw wensen past.

Vingerafdruksieraden

Een vingerafdruk legt de aanraking met je dierbare symbolisch vast. Het kan fijn zijn om deze blijvend bij je te dragen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een vingerafdruk af te nemen. Je kunt de vingerafdruk zelf afnemen. Daarvoor hebben we een speciale herinneringsset. Je kunt de vingerafdruk ook samen met een van onze medewerkers afnemen als je dat fijner fijn vindt.

De edelsmid ontwerpt de vingerafdruksieraden met veel aandacht en zorgvuldigheid. Hij graveert de lijnen van de vingerafdruk in het sieraad. Zo heb je de persoonlijke aanraking voor altijd dicht bij je.

Bekijk onze collectie vingerafdruksieraden hier.

Materialen

Een assieraad kun je voor altijd dragen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een assieraad in goud of een assieraad van zilver, een sieraad met as in glas of een ashanger van rvs. Het is belangrijk dat je een fijn en warm gevoel hebt bij het sieraad, zodat je hem graag draagt. Daarom werken wij zorgvuldig en met de mooiste materialen.

Hoe maken we een assieraad?

De edelsmeden van onze leveranciers maken onze assieraden met aandacht. Ze gebruiken daarbij vooral edelmetalen als goud en zilver. Bij de assieraden kun je een klein beetje as van jouw dierbare laten verwerken. De edelsmeden gaan hier heel zorgvuldig mee om. Ze zorgen voor het perfecte paswerk van het sieraad en de sluiting, zodat de as goed blijft zitten.

As verwerken in een sieraad

Kies je voor een handgemaakt sieraad met as? Als er een gedeelte van de as naar de leverancier gestuurd moet worden om het erin te verwerken, sturen we die instructie per e-mail toe zodra de bestelling is geplaatst. Je doet een kleine hoeveelheid (ongeveer drie theelepels) in een zakje, envelop of kokertje. Na ontvangst hiervan, verwerkt de edelsmid de as in het door jou gekozen sieraad.

Je kunt ook een sieraad bestellen waarbij je de askamer zelf vult. We raden je aan om een as-vulset te bestellen als je een sieraad uitzoekt in onze webshop. Hiermee kun je de askamer gemakkelijk vullen.

We helpen je graag 

Weet je nog niet goed welk sieraad bij je past? Of heb je andere vragen over onze herinneringssieraden? Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag. 

Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Snel en persoonlijk contact kan ook zeven dagen per week via Twitter en Facebook. We staan voor je klaar.

Meer info over:

cta bio urn

Bekijk alle mogelijkheden

Chat met onze medewerkers