• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Innoveren is samenwerken

DELA verbindt

DELA wil vanuit de kracht en betekenis van solidariteit maatschappelijke waarde creëren. Hoewel iedereen het uiteindelijk zelf moet doen in het leven, is saamhorigheid van grote betekenis. Familie en vrienden vervullen een belangrijke rol in elkaars leven. DELA richt zich op deze verbondenheid tussen mensen en generaties en wil met haar producten en diensten méér betekenis geven aan het leven van mensen.

Samenwerken?

DELA Innovation Lab ziet jonge bedrijven, startups, nieuwe initiatieven als een grote toegevoegde waarde voor de maatschappij en als motor van de economie. We komen graag in contact om te kijken of en hoe we in een eventuele samenwerking meer voor elkaar kunnen betekenen.

Aanmelden nieuwsbrief innovatie

Wist je dat DELA nieuwe producten en diensten ontwikkelt om ervoor te zorgen dat mensen er voor elkaar kunnen zijn en voor elkaar kunnen zorgen? In onze nieuwsbrief geven wij regelmatig aan waar we mee bezig zijn. Ook op de hoogte blijven?
Wie zijn wij?

We zijn een klein team binnen een grote organisatie. We zijn DELA, maar we zitten er niet. We zitten apart, bij MicroLab op Strijp-S. Zodat we soms samen met het grote DELA, maar soms ook helemaal vrij kunnen denken en doen. We werken samen met onze DELA collega’s, andere bedrijven en een flexibele schil van specialisten.

vlnr: Chantal van Kruijsdijk, Ilse Pullens, Sander Termaat, Caroline Smeets, Sanne Geurtsen, Ingrid van Loon, Esmee van Tilburg en Jan Pieter Meeuws

Ook interessant:

Interessante case study

DELA heeft de ambitie om telkens nieuwe proposities voor haar klanten te ontwikkelen. Proposities die mensen met elkaar in verbinding brengen en waardoor mensen langer zelfstandig kunnen leven. DELA realiseert dit onder anderen door middel van samenwerken en het aangaan van investeringen in innovatieve startups. En heeft Venture IQ gevraagd te helpen.

Lees de case study

Drijfveren Innovatie Lab

Herinneren

Delen

Delen biedt een waardige en centrale plek om herinneringen, hulp en steun te verzamelen van iedereen in de omgeving van een overleden dierbare.

Rouwen

Leaves

Roessingh Research and Development, het Nationale Ouderenfonds en coöperatie DELA gaan een online dienst met een virtuele agent ontwikkelen en implementeren die ouderen helpt met de rouwen na het overlijden van hun partner.

Ontzorgen

Fello app

Fello is een gedeelde agenda waarmee je samen voor een familielid zorgt. Je ziet in één oogopslag wie wat wanneer gaat doen en creëert zo overzicht. En met de chatfunctie heb je alles wat jullie bespreken over de zorg op één plek.

Verbinden

Spellen tegen eenzaamheid

In de samenwerking met Games for Health en de Radboud Universiteit wordt onderzocht of (verbindende) digitale spellen tussen ouderen en kinderen dit sociale probleem kunnen verminderen.

Chat met onze medewerkers

Een kijkje in de keuken

  • Wij laten graag zien waar we mee bezig zijn. Lees hieronder de laatste nieuwtjes, of bekijk ons archief.

Leuke innovatie verhalen? Lees ons blog...

Op ons Innovatie blog plaatsen we regelmatig een persoonlijk verhaal van een innovatie collega. 

Gave dingen dankzij focus...

Feb. 2020 - Een week focus in het teken van ‘het praktisch testament’. Wij waren benieuwd of 25-40 jarigen zich laten verleiden om na te denken over het vastleggen van wensen en spullen met emotionele waarde.

Start-ups voor vitaal ouder worden

Nov. 2019 - Het Innovatie Lab van DELA ontwikkelt nieuwe producten en diensten gericht op het verbinden van mensen, zodat zij er voor elkaar kunnen zijn en voor elkaar kunnen zorgen. Wij zoeken start-ups die ons hierbij kunnen helpen.

Meer kijkje in de keuken

Bekijk oudere berichten van ons Kijkje in de keuken.