• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Voor elkaar: Vinden > Vormen > Verbinden

Samenwerken?

Het Innovatie Lab ziet jonge bedrijven, startups, nieuwe initiatieven als een grote toegevoegde waarde voor de maatschappij en als motor van de economie. Ben jij actief in het domein mantelzorg? Dan komen we graag in contact om te kijken of en hoe we in een eventuele samenwerking meer voor elkaar kunnen betekenen.

Drijfveren Innovatie Lab

Over coöperatie DELA

Het Innovatie Lab is onderdeel van DELA, een coöperatie van meer dan vier miljoen mensen. Een collectief dat gelooft in de kracht van samen. Vele kleintjes maken samen sterk. Samen krijg je nu eenmaal meer voor elkaar. Onze solidariteit is op basis van gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Dat wil zeggen: Samen zijn wij de coöperatie. Gaat het minder? Dan dragen we allemaal bij. En als het goed gaat profiteert iedereen.

DELA is groot geworden met het verzekeren en verzorgen van uitvaarten, maar de ambitie van onze coöperatie reikt verder. Als coöperatie ‘Draagt elkanders lasten’ onderzoeken we wat de maatschappelijke ‘lasten’ van deze tijd zijn. Hoe zou onze coöperatie vanuit de kracht van solidariteit daaraan een positieve bijdrage kunnen leveren? Om antwoorden te vinden om die vraagstukken, is het Innovatie Lab opgericht.

Wie werken bij het Lab

Aanmelden nieuwsbrief innovatie

Wist je dat DELA nieuwe producten en diensten ontwikkelt om ervoor te zorgen dat mensen er voor elkaar kunnen zijn en voor elkaar kunnen zorgen? In onze nieuwsbrief geven wij regelmatig aan waar we mee bezig zijn. Ook op de hoogte blijven?

Wederkerige solidariteit: het belang van rechten en plichten

December 2021 - Het einde van het jaar vraagt om reflectie. Lees het blog van collega Sanne Geurtsen voor een terug- én vooruitblik.

Chat met onze medewerkers