Voor elkaar

Wij zijn Voor Elkaar Holding. Wij participeren in bedrijven die de wereld een beetje mooier maken en de solidariteit en saamhorigheid in onze samenleving versterken. We zoeken actief naar participaties in de domeinen mantelzorg ondersteuning en financiële zorg en planning. We helpen onze deelnemingen zich verder te ontwikkelen. Met geld en innovatiekracht versnellen we de groei en vergroten we onze maatschappelijke impact.

Waarom we dit doen

Nederland is een prachtig land. Veilig, democratisch en welvarend. Er is heel veel geregeld voor ons Nederlanders. Maar het soms is ook ingewikkeld. Er zijn zoveel regels, instanties en loketten dat je als mantelzorger of met financiële zorgen soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is waarom Voor Elkaar er is: om Nederlanders die zijn vastgelopen wegwijs te maken en ondersteuning te bieden.

Onze droom

We willen laten zien dat solidariteit werkt. Met elkaar het doenvermogen van Nederlandse burgers vergroten is onze droom. We willen de mooie initiatieven en oplossingen van sociale ondernemingen laten groeien en waar dat kan aan elkaar verbinden. Als groep slaat Voor Elkaar Holding de handen ineen; samen staan we sterker en bereiken we meer voor de maatschappij én onze deelnemingen. 1+1=3!

Wat we zoeken

Wij worden enthousiast van initiatieven die:

 • Een oplossing bieden aan consumenten die vastlopen op het gebied van geldzaken of de zorg voor een naaste;
 • Onze samenleving mooier en beter maken;
 • Solidariteit inzetten omdat we samen meer bereiken dan alleen;
 • Weten wat ze nodig hebben om (nog) succesvoller te worden;
 • De wil hebben om samen te werken en bij te dragen aan een groter geheel;
 • Duurzaam zijn met een gezonde business case op de lange termijn.

Wat we bieden

Voor Elkaar Holding is een sterke strategische en financiële partner en onderscheidt zich van andere investeerders met haar unieke positie tussen private equity en filantropie in.

 • We investeren zodat jouw onderneming kan groeien en/of opschalen;
 • We hebben geld en geduld;
 • We gaan een langdurige verbintenis aan – we blijven aan boord;
 • Als coöperatie hebben we geen winstbejag: winsten blijven binnen zodat ze ten goede komen aan onze leden;
 • We verbinden deelnemingen met een gedeelde maatschappelijke solidaire visie en missie;
 • We zetten onze kennis, expertise en innovatiekracht in en ontwikkelen actief mee;
 • We brengen de uitstekende reputatie van onze moedercoöperatie DELA mee. 

De kracht van Voor Elkaar Holding

 • Stimuleert ondernemerschap
 • Verbindt oplossingen
 • Samen meer impact
Portretfoto Hans Voorn

Directeur Voor Elkaar Holding Hans Voorn vertelt wie wij zijn

Voor Elkaar Holding is een nieuw onderdeel van coöperatie DELA. Een solidaire consumentencoöperatie die werd opgericht in 1937 om misstanden rondom uitvaarten op te lossen. Ook nu, na 85 jaar, is solidariteit de basis van alles wat DELA doet. En dat is meer dan het regelen en verzorgen van alles rondom overlijden. Met de nieuwe Voor Elkaar Holding willen wij juist ook tijdens het leven samen mogelijk maken wat niet voor iedereen bereikbaar is. Zowel voor inwoners als voor ondernemers in Nederland.

Doe met ons mee

Als groep slaat Voor Elkaar de handen ineen; samen staan we sterker en bereiken we meer voor de maatschappij én onze deelnemingen. 1+1=3!

Financiële zorg en planning toegankelijk voor iedereen

Niet iedereen krijgt de kans het juiste te doen binnen zijn of haar financiële mogelijkheden. De verliezers zijn hier die mensen die geen toegang hebben tot goed financieel advies en goede financiële planning. Met alle gevolgen voor welzijn, baan, vrije tijd enzovoorts van dien.

Ondersteuning voor 5 miljoen mantelzorgers in Nederland

De verliezers zijn de mensen die in hun eentje mantelzorgen voor een dierbare en die, letterlijk en figuurlijk, niet ’even weg’ kunnen van die opgave. Er is voor hen geen alternatief, onder andere door kosten, onbekendheid, stroperige procedures, complexiteit, regel en uitgebreide formulieren.

Chat met onze medewerkers