• Recruiters 040 260 14 73 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Vind een nieuwe collega en laat wensen uitkomen

We zijn op zoek naar IT-collega’s die het verschil voor DELA kunnen maken. Naar mensen die werk maken van het leven. Daarbij vragen we de hulp van onze collega's. Ken jij als DELA-collega een droomkandidaat en komt deze bij ons in dienst? Dan ontvang je hiervoor een beloning én laat hiermee meerdere wensen uitkomen! We starten met een pilot gericht op IT-vacatures. Iedereen die bij DELA werkt mag hier aan meedoen.

Laat wensen uitkomen!

Nemen we een nieuwe IT-collega aan, dan komen de volgende wensen uit:

  1. Jouw kandidaat krijgt een droombaan bij DELA
  2. Jij als DELA-medewerker ontvangt een vrij te besteden opleidingsbudget van 500 euro
  3. DELA doneert 500 euro aan Stichting Kinderdroomwens om een kinderwens te vervullen
  4. We versterken ons IT-team met een droomkandidaat

Wie zoeken we?

IT speelt een cruciale rol binnen DELA omdat het alles en iedereen ondersteunt. Om ons werk nog beter te kunnen doen, zijn we op zoek naar IT'ers die betekenis willen geven in een ambitieuze IT-omgeving. Ondernemende mensen dus die werk maken van het leven.
Bekijk de verhalen van collega's op Maak werk voor het leven.nl.

Waar vind je steengoeie IT’ers?

Zakelijke relaties

Opleiding/cursus

Sportclub

Familie/vrienden

Social media

Vind een collega via social media

Zo werkt het

1. Upload cv & motivatie
Jij uploadt het cv en de motivatie.

2. Beoordeling door DELA
Geschikt? Binnen 5 dagen een uitnodiging voor een gesprek.
Jij hoort wanneer.

3. Gesprek met recruiter
Geschikt? We stellen de kandidaat voor aan de manager.
Jij krijgt een update.

4. Gesprek met manager
Geschikt en geen vacature? We nemen je kandidaat op in onze talentpool.

5. In dienst!
Fijn, een nieuwe collega!
Bedankt voor jouw inzet!

Opleidingsbudget en Kinderdroomwens
500 euro voor jouw ontwikkeling en 500 euro voor Stichting Kinderdroomwens


Meld hier jouw droomkandidaat aan

Jouw droomkandidaat meld je aan door een e-mail te sturen naar recruitment@dela.org. Vermeld hierin de naam en contactgegevens van jouw droomkandidaat, eventueel aangevuld met cv en motivatie van de kandidaat zelf. Recruitment neemt contact op met jouw droomkandidaat en houdt jou op de hoogte van het resultaat.

Opleidingsbudget

Het opleidingsbudget kun je voor elke denkbare cursus of opleiding inzetten. Heb je altijd als Spaans willen leren? Of wil je jouw fotografieskills naar een hoger level brengen? Dat kan! Uiteraard kun je het budget ook gebruiken voor vakinhoudelijke cursussen en/of opleidingen.

Waarom kiezen we voor Stichting Kinderdroomwens?

Daan's droomwens kwam uit dankzij Stichting Droomwens - Laat jij als DELA-collega ook dromen uitkomen? 

De vrijwilligers van Stichting Kinderdroomwens laten dromen in vervulling gaan van kinderen die in hun jonge leven al een ingrijpende ervaring achter de rug hebben. Bij DELA maken we werk van het leven. Stichting Kinderdroomwens zorgt ervoor dat kinderen hun dromen kunnen najagen en zo werk kunnen maken van hun leven. 

Alles van waarde, alles wat ertoe doet, begint met een droom, een inzicht of een overtuiging. Die moet je vervolgens omzetten in daden, aldus Stichting Kinderdroomwens: "Wil een kind bijvoorbeeld met de brandweer mee dan gaan wij dat regelen. Wij vinden het belangrijk zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke wens van het kind te blijven. Het kind heeft dan een prachtige dag en krijgt soms spelenderwijs de mogelijkheden voorgeschoteld die er voor hem of haar zijn, zoals in het voorbeeld van een jongen die verlamd raakte door een auto-ongeluk en die zijn droom om valkenier te worden in duigen zag vallen. Totdat onze valkenier hem leerde dat zijn rolstoel helemaal geen beperking voor een valkenier is. Zo ziet hij in dat er een hele andere manier is om naar het leven te kijken wat de zelfredzaamheid en het zelfbeeld van zo’n kind een enorme impuls geeft". 

Kijk maar eens op www.kinderdroomwens.nl.

Chat met onze medewerkers