• Recruiters 040 260 14 73 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Jij en DELA

Bekijk filmpjes van collega's en maak kennis met onze recruiters.

Chat met onze medewerkers

Doe de BIO-test

Werken bij DELA is een uitnodiging om betekenisvol werk te doen. Dat doe je samen met collega’s die BIO zijn: Betrokken, Integer en Ondernemend. Onze drie kernwaarden laten zien hoe wij bij DELA met elkaar en met onze leden omgaan. Hoe BIO ben jij? Doe de test en ontdek of we bij elkaar passen.

Verhalen van collega's

Bij coöperatie DELA maken we werk van het leven. We zijn betrokken, integer en ondernemend. Gedreven door passie en ambitie halen we er het maximale uit. Wat zijn jouw passies en drijfveren?

Vind een nieuwe collega

We zijn op zoek naar IT-collega’s die het verschil voor DELA kunnen maken. Naar mensen die werk maken van het leven. Daarbij vragen we de hulp van onze collega's. Ken jij als DELA-collega een droomkandidaat en komt deze bij ons in dienst? Dan ontvang je hiervoor een beloning én laat hiermee meerdere wensen uitkomen! We starten met een pilot gericht op IT-vacatures. Iedereen die bij DELA werkt mag hier aan meedoen.

Onze recruiters

'Wij zijn de recruiters van coöperatie DELA. Heb je nog specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Hieronder stellen we ons graag aan je voor. Wil je graag optimaal voorbereid solliciteren op een functie bij DELA? Bekijk dan onze filmpjes met sollicitatietips.'

Chat met onze medewerkers