• Recruiters 040 260 14 73 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Werken bij DELA

Bij coöperatie DELA doe je betekenisvol werk en geef je betekenis aan het leven van onze leden. Dat doe je samen met collega’s die betrokken, integer en ondernemend zijn. Mensen die midden in het leven staan en daar gedreven door passie en ambitie het maximale uit halen. Samen leren is hierbij een succesfactor.

De cultuur bij DELA is prettig; iedereen doet ertoe en je krijgt vertrouwen. Onze mensen zijn betrokken bij wat ze doen en verbonden met elkaar. Wij geloven in een waardig afscheid voor iedereen, maar we geloven vooral dat we er zijn voor elkaar.

Een werkgever met mogelijkheden

Bij DELA liggen er volop mogelijkheden, bijvoorbeeld voor IT'ers, Online specialistenUitvaartverzorgers en Uitvaartdiensten. Voor al onze functies geldt dat we resultaatgericht werken en we veel aandacht besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door resultaatgerichte afspraken te maken, maar ook door je toegang te geven tot het leerplatform GoodHabitz.com.

Onze doelen voor 2020

Ons gewaagde doel voor 2020 is de meest betrokken coöperatie zijn, die het leven meer betekenis geeft. Om dat te bereiken, hebben we vier onderliggende doelen geformuleerd:

  • Onze leden bevelen onze dienstverlening aan
  • Onze mensen vinden DELA het leukste bedrijf om bij te werken
  • Wij zijn een organisatie met een topreputatie
  • Onze financiële basis is verstevigd

DELA is een Great Place to Work

DELA Great Place to Work Europa 2017

Een belangrijk onderdeel van ons gewaagde doel is dat onze mensen DELA het leukste bedrijf vinden om bij te werken. Om de voortgang hiervan te meten, doen we mee aan het Great Place to Work-onderzoek.

Dit jaar hebben we onze 5e plek op de ranglijst gehandhaafd én een mooie groei laten zien op de culture audit. Het GPtW-instituut beoordeelt ons werkgeversbeleid op basis van een aantal criteria en gaven ons op 3 van de 11 aspecten het label ‘worldclass’.
Het goededoelenfonds en de activiteiten die 30 MVO-ambassadeurs in alle onderdelen van ons bedrijf ondernemen om duurzaam voor elkaar te zijn, kregen veel waardering. Binnen de categorie Delen en Bijdragen wonnen we daarom de Special Award, een fantastische prestatie.

Op de Europese GPtW Best Worksplaces bereikten we als eerste én enige Nederlandse organisatie op deze lijst in de categorie 'Large' de 29e plek! Met 1600 collega's bouwen we bij coöperatie DELA aan een Great Place to Work. Omdat we geloven dat we er zijn voor elkaar.

DELA Great Place to Work Nederland 2017

Bekijk hier wat het Great Place to Work Institute over DELA als werkgever zegt.

Bekijk hier ook het filmpje van de uitreiking in 2017.

Vervul jij een nevenfunctie?

Coöperatie DELA vindt het belangrijk dat haar medewerkers maatschappelijk actief zijn. Iemand die een nevenfunctie heeft is dus zeer welkom. Wel registreert DELA deze nevenfuncties om (alle schijn van) belangenverstrengeling te voorkomen. Dat betekent dat als je in dienst komt van DELA en je vervult daarnaast nog een andere betrekking, dat we dat dan graag willen weten. Met de registratie kunnen we vaststellen of er sprake is van belangenverstrengeling. Het beleid van DELA is dat als er sprake is van belangenverstrengeling we jou kunnen vragen om te stoppen met de nevenfunctie. Daarom stellen we jou bij het invullen van het sollicitatieformulier die vraag “Ben je van plan om naast je mogelijk toekomstige baan bij DELA nog een andere functie te vervullen?”

Zo maakt Lisan werk van het leven

Lisan Kroot is locatiemanager van het crematorium in Utrecht. Bekijk wat zij doet en hoor wat haar collega's over haar vertellen.

Lees meer

Benieuwd naar onze vacatures?

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Chat met onze medewerkers