• Recruiters 040 260 14 73 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Werken bij DELA

Bij coöperatie DELA doe je betekenisvol werk en geef je betekenis aan het leven van onze leden. Dat doe je samen met collega’s die betrokken, integer en ondernemend zijn. Mensen die midden in het leven staan en daar gedreven door passie en ambitie het maximale uit halen. Samen leren is hierbij een succesfactor.

De cultuur bij DELA is prettig; iedereen doet ertoe en je krijgt vertrouwen. Onze mensen zijn betrokken bij wat ze doen en verbonden met elkaar. Wij geloven in een waardig afscheid voor iedereen, maar we geloven vooral dat we er zijn voor elkaar.

Een werkgever met mogelijkheden

Bij DELA liggen er volop mogelijkheden, bijvoorbeeld voor IT'ers, Online specialistenUitvaartverzorgers en Uitvaartdiensten. Voor al onze functies geldt dat we resultaatgericht werken en we veel aandacht besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door resultaatgerichte afspraken te maken, maar ook door je toegang te geven tot het leerplatform GoodHabitz.com.

Onze doelen voor 2020

Ons gewaagde doel voor 2020 is de meest betrokken coöperatie zijn, die het leven meer betekenis geeft. Om dat te bereiken, hebben we vier onderliggende doelen geformuleerd:

  • Onze leden bevelen onze dienstverlening aan
  • Onze mensen vinden DELA het leukste bedrijf om bij te werken
  • Wij zijn een organisatie met een topreputatie
  • Onze financiële basis is verstevigd

 

DELA de beste werkgever van Nederland!

Een belangrijk onderdeel van ons gewaagde doel is dat onze mensen DELA het leukste bedrijf vinden om bij te werken. Om de voortgang hiervan te meten, doen we mee aan het Great Place to Work-onderzoek.

Een mijlpaal

"Alles begint met een droom of overtuiging. We hebben gedroomd van een nummer 1 positie en fantastisch, dat we deze mijlpaal hebben bereikt! Deze trots en blijdschap vieren met collega’s is natuurlijk geweldig. Vorig jaar eindigden we als vijfde en nu met stip op de eerste plaats!"

Véronique Klaassen, Directeur P&O coöperatie DELA.


Nummer 1

DELA heeft dinsdag 27 maart 2018 tijdens de uitreiking van de Best Workplaces 2018 de eerste prijs in de categorie ‘Large Workplaces’ in de wacht gesleept! DELA mag zich een jaar lang de beste werkgever van Nederland noemen. Het gaat in deze categorie om grote organisaties met meer dan 250 medewerkers. Uit het juryrapport van GPtW werd DELA als beste gewaardeerd, omdat de coöperatie inspeelt op de behoeften van medewerkers en in gesprek zijn over wat goed gaat en waar ruimte is voor verbetering. Dat doen wij onder meer door luistersessies en Ronde Tafelbijeenkomsten.

Vertrouwen, trots en plezier

Het GPtW-instituut beoordeelt ons werkgeversbeleid op basis van een aantal criteria. Het onderzoek bestaat deels uit een medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier en deels uit een evaluatie van het werkgeversbeleid.

 

Véronique: “Met 1.600 collega's bouwen we verder aan een Great Place to Work. Samen blijven we ons inzetten voor een organisatie waar het fijn is om te werken en waar ruimte is voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Samen met en voor elkaar! Een prijs om trots op te zijn. Dat we deze mijlpaal gaan vieren is zeker! Natuurlijk met taart voor iedereen. Collega’s feliciteren elkaar met deze overwinning. Het is een verdienste van ons allemaal, zo maken we samen werk van het leven.”

  

Bekijk hier wat het Great Place to Work Institute over DELA als werkgever zegt.

Ruimte en vertrouwen

Kijk hier de video

Fijne collega's

Kijk hier de video

Beste werkgever van Nederland!

Vertrouwen, trots en plezier!

Kijk hier de video

Benieuwd naar onze vacatures?

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Chat met onze medewerkers