• Recruiters 040 260 14 73 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Solliciteren bij DELA, dat doe je zo

Heb je het gevoel dat we bij elkaar passen? En heb je een aansprekende vacature gevonden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Hoe dat in z’n werk gaat bij coöperatie DELA, lees je hieronder.

De procedure

Stap 1. Solliciteren

Via onze site kun je direct solliciteren op vacatures of een open sollicitatie insturen. Gebruik hiervoor het online formulier. Je cv en motivatiebrief kun je uploaden.
Bij het invullen van het sollicitatieformulier stellen we je enkele vragen over nevenfuncties. Hier leggen we uit waarom we dat doen.

Stap 2. Beoordeling

We proberen je uiterlijk vijf werkdagen na de sluitingsdatum te laten weten of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Bij vacatures zonder sluitingsdatum streven we ernaar om binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Stap 3. Het eerste gesprek

Pas je in het profiel? Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. We leren je graag kennen en zijn benieuwd naar jouw motivatie. Wij vertellen je meer over DELA, de afdeling en de functie. Zijn we allebei enthousiast dan volgt er een tweede gesprek.

Stap 4. Het vervolggesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de onderwerpen uit het eerste gesprek. Ook trekken we een aantal gegevens van je na; de zogenaamde pre-employment screening. Een extra gesprek of meeloopdag behoort tot de mogelijkheden. Omdat we het heel belangrijk vinden om de juiste match te maken, kan het zijn dat we je vragen een assessment te doen. Bij vacatures vanaf functieniveau 14 is dat een vast onderdeel van het sollicitatieproces.

Stap 5. Aangenomen!

Als je stap 1 tot en met 4 succesvol doorloopt en jij hebt ook een goed gevoel over ons, dan doen we je graag een passend aanbod. Komen we tot een akkoord, dan kun je aan de slag! Afhankelijk van de vacature duurt dit proces 3 à 4 weken.

Vervul jij een nevenfunctie?

Coöperatie DELA vindt het belangrijk dat haar medewerkers maatschappelijk actief zijn. Iemand die een nevenfunctie heeft is dus zeer welkom. Wel registreert DELA deze nevenfuncties om (alle schijn van) belangenverstrengeling te voorkomen. Dat betekent dat als je in dienst komt van DELA en je vervult daarnaast nog een andere betrekking, dat we dat dan graag willen weten. Met de registratie kunnen we vaststellen of er sprake is van belangenverstrengeling. Het beleid van DELA is dat als er sprake is van belangenverstrengeling we jou kunnen vragen om te stoppen met de nevenfunctie. Daarom stellen we jou bij het invullen van het sollicitatieformulier die vraag “Ben je van plan om naast je mogelijk toekomstige baan bij DELA nog een andere functie te vervullen?”

Privacystatement solliciteren

Lees hoe DELA omgaat met persoonsgegevens van onze medewerkers.

Benieuwd naar onze vacatures?

Werken bij DELA is werken voor elkaar. Wil jij ook werken bij een betrokken, integer, ondernemend bedrijf?

Lees meer

Chat met onze medewerkers