• Recruiters 040 260 14 73 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Ontdek onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij coöperatie DELA is een uitnodiging om betekenisvol werk te doen. Samen met 1.600 collega’s willen we van DELA de meest betrokken coöperatie van Nederland maken. Om dat te realiseren, willen we steeds de juiste match maken. Daar horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden bij.

Resultaatgericht werken

Verantwoordelijkheden en bevoegdheden leggen we zoveel mogelijk bij de mensen zelf neer. We beoordelen je op wat je voor elkaar krijgt en niet op aanwezigheid. Flexwerken is voor veel functies zeker mogelijk en regelen we onderling, in alle redelijkheid. Voor functies waar je aanwezigheid essentieel is (op een crematorium/uitvaartcentrum of bij uitvaartvervoer) is het helaas niet mogelijk.

Ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom krijg je bij DELA uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld het volgen van een studie.

Beloning

Je ontvangt een maandloon dat past bij je functie, 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. DELA kent functieniveaus 7 t/m 20. Jaarlijks stijgt je vaste salaris op basis van je beoordeling. Uitvaartverzorgers, nabestaandenconsulenten en alle functies vanaf schaal 14 kunnen een extra variabele beloning krijgen, afhankelijk van het eindcijfer van je beoordeling en het operationeel resultaat van DELA.

Ziektekosten

Als je wilt, kun je meedoen met de collectieve ziektekostenverzekeringen bij IAK of CZ. Je krijgt tot 10% korting op de basisverzekering en tot 15% op aanvullende verzekeringen. Bij deelname aan één van de collectieve regelingen ontvang je van DELA daarnaast een extra bruto vergoeding van € 36,50 per maand.

En verder

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal kunt functioneren. Daarom zorgen we ervoor dat je de beschikking krijgt over alle middelen, die je voor je functie nodig hebt. Dit regel je in overleg met je leidinggevende.

Meer weten

In het document Samenvatting DELA Aanvullend Arbeidsvoorwaarden Reglement kun je de belangrijkste regelingen van DELA nalezen.

Chat met onze medewerkers