• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Mantelzorg

Mantelzorger worden of zijn overkomt je. We willen allemaal dat onze naasten het goed hebben, een veilig thuis hebben en van een waardige oude dag kunnen genieten. Daar voelen we ons verantwoordelijk voor. Je hoeft dit niet alleen te doen. Je krijgt die ondersteuning zodat jij en je naaste echt verder geholpen worden.

Chat met onze medewerkers

Graag leggen we moeilijke (juridische of financiële) zaken in begrijpelijke taal aan je uit. Waar vind je steun en de juiste informatie? Samen zorgen we ervoor dat je precies weet hoe je eventuele (vervolg)stappen kunt nemen. Of je nou een kleine of een grote vraag hebt, een simpele of juist een ingewikkelde, je kunt met alle vragen bij ons terecht.

Voor mantelzorgers

Je partner, vader, moeder of naaste doet steeds vaker een beroep op je. Je doet dit met liefde, maar ervaart ook dat dit niet altijd even gemakkelijk geregeld is in combinatie met je tijd, gezin, werk of (eigen) financiën. En je vraagt je eens af… heb ik het wel goed geregeld? Waar heb ik recht op als mantelzorger? Welke ondersteuning is er? Waar moet ik beginnen?

Lees meer

Wanneer je langer thuis wilt wonen

Je merkt dat je huis niet meer aanvoelt als een veilig thuis. Kan ik mijn huis aanpassen of moet ik verhuizen? Hoe krijg je een antwoord op deze vraag? Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om een fijn en veilig thuis te creëren.

Lees meer

Regelingen, vergoedingen en aanvullende mantelzorg

Je gaat op zoek naar hoe jij het beste invulling geeft aan je persoonlijke situatie. Dat is nog best moeilijk. Er zijn veel zaken wettelijk geregeld en daarnaast is er ook nog eens heel veel informatie te vinden zowel online als offline. Wat past bij jou? Hoe pak jij je unieke situatie op?

Lees meer

Gratis agenda app

Uit ervaring weten we dat het afstemmen van dagelijkse zorgtaken met familie een enorm karwei kan zijn. Met de gratis Fello-app hebben jullie samen een nieuwe agenda. Zo zie je in één oogopslag wie wat wanneer gaat doen. En is er een nieuwe afspraak, of een nieuwe chat? Dan krijgt meteen iedereen een seintje.

Lees meer

Lees meer
  • 040 219 91 00 Lid van DELA? Neem gerust contact op met de VoorelkaarDesk voor meer informatie. Bereikbaar op ma/vr van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 219 91 00 Lid van DELA? Neem gerust contact op met de VoorelkaarDesk voor meer informatie. Bereikbaar op ma/vr van 8.30 tot 17.00 uur.